Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyCraft[Dedyk][FB+Surv][No-WL]

Silasq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam na wyrażenie zjeb*** server administracja ma 11 lat sama się przyznała a poza tym widać to, i wgl nie ogarniają... niemiła atmosfera i w ogóle beznadziejny serwer. Szczerze nie polecam !

Opublikowano

Przepraszam na wyrażenie zjeb*** server administracja ma 11 lat sama się przyznała a poza tym widać to, i wgl nie ogarniają... niemiła atmosfera i w ogóle beznadziejny serwer. Szczerze nie polecam !

No przepraszam ale coś chyba z tobą nie tak.

po 1. Administracja nie ma 11 a 16-17 lat...

po 2. Nie możesz poczekać 2min na admina tylko odrazu wyzwiska przeciwko nie mu od ku*** ci** itp.

po 3. Server jest nowy, cały czas pracujemy nad nim, więc proszę o cierpliwość.

Cała niemiła atmosfera została stworzona przez ciebie zabijaniem i wyzywaniem innych graczy :( szkoda mi takich ludzi.

Opublikowano

Spoko server poprosisz o działkę admin ci od razu daje nie tak za przeproszeniem "ma was w dupie" Administracja jest spoko zapraszam wbijać NA TEN SERV!!!

Opublikowano

Tak jak kolega powyżej ujmę to w ten spsób serwer jak narazie w porządku, stoi dopiero od 2 dni i są małe problemy techniczne, ale to wina tego, że serwer jest "świeży" (rozkręca się). Były małe bugi, które po zgłoszeniu administracji znikały w maks. 5 minutek.

Moja ocena serwera: 10/10

Zapraszam na serwer!

Naprawde miła atmosfera, admini ogarnięci, BUGI JUZ ZNIKAJĄ!

pozdrawiam HauJay

omg...

Opublikowano

Serwer super admini ogarnięci i mili chętnie ci pomogą.

Moja ocena serwera: 10/10 :)

Server jest bardzo dobry zostały zwiększono sloty do 15 podobno będzie więcej więc polecam .

Moja ocena 10/10

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Typ: [Dedyk][FB+Surv][No-WL] Adres IP: s5.owncraft.pl:25052 Status:

status.png?ip=s5.owncraft.pl:25052&port=25052informacje.pngSloty: 15 (będzie wiecej) Whitelista: OFF Potwory: ON Zwierzęta: ON Nether: ON

Wybuchy creeperów: OFF

Ochrona mienia: ON (tylko w mieście)

Team Silas Aswer MS103 Gibon Blacku Muszek

Po mapie schowane są skrzynie z nagrodami

:)

Strona:

Candycraft.xaa.pl

Serdecznie zapraszamy !

20120223141530.png

20120223141439.png20120223141511.png

Serwer naprawdę fajny polecam są fajni gracze i admini frakcji jestem w jednej z nich i polecam serwer i administratorzy nie maja 11 lat tylko po 16-17 polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...