Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za kick

Pacio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj kicknołem jednego typa bo wyglądał mi na hackera i on mi napisał że to nagrywał i mam teraz bana czy naprawdę moge dostać za to bana??

Daj Minuuska ---

Opublikowano

Jeśli to nagrał i na filmiku będzie widać, że kicknąłeś go bezpodstawnie, to możesz dostać bana, oczywiście jeśli w ogóle zrobił raporta, może po prostu pisał, żeby cię wystraszyć, sprawdź czy nie ma żadnego raporta na ciebie.

Opublikowano

A gdzie to mogę sprawdzić??

Ale on cały czas wszystkich jechał i kicka mu dałem a ban na ile by był??

Daj Minuuska ---

Opublikowano

Elite abusng to perm ban mozesz sprawdzac reporty na forum nexona ale wątpie że cie zreportuje takie cos ciezko udowodnic

A tak btw elite moda miałeś czy poprostu głosowanie włączyłeś i wyleciał?

@down sposob z google nie jest najpewniejszy ;]

Najlepiej CAE Report Generator

Lub wejśc na forum kliknąć w prawym MPCym rogu schearch w kategori dajesz Combatarms elite abusing (coś w ten desen) a miejscu gdzie trzeba cos wpisac wpisujesz swoj nick

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A gdzie to mogę sprawdzić??

Ale on cały czas wszystkich jechał i kicka mu dałem a ban na ile by był??

Wpisz w google : <nick> nexon forum report

Lub sprawdź przez program CAE Report Generator, tu masz tut, jakbyś sobie nie radził:

http://www.mpcforum.pl/topic/383829-tut-jak-sprawdzi-czy-dostao-si-raporta/

BTW. W tej chwili mają maintenance i forum nexona chwilowo nie działa.

Opublikowano

Twój room, twoje zasady. Mój kumpel dostał raporta już hoho i nie dostał bana do dziś ma już LTC5. Chłop zaczął nagrywać bo kickął jego przyjaciela, po czym zabił Artka (mojego kumpla) i go kickął. On wszystko nagrał i wrzucił raporta na forum Nexon'a. Jak widać nie jest tak banowane.

Opublikowano

Twój room, twoje zasady. Mój kumpel dostał raporta już hoho i nie dostał bana do dziś ma już LTC5. Chłop zaczął nagrywać bo kickął jego przyjaciela, po czym zabił Artka (mojego kumpla) i go kickął. On wszystko nagrał i wrzucił raporta na forum Nexon'a. Jak widać nie jest tak banowane.

No tak ale zasady wpisuje sie w nazwie pokoju jak sobie zajebiesz zasade 0 speców i bedziesz kazdego kickał to ban (no chyba ze wpisales No spec w nazwie pokoju)

Specjalista
Opublikowano

za pojedyńczego kicka nie ma bana, pojedyńczy kick to na przkład pomyłka,

zemsta za to że on go kiedyś kicnął

może nie lubi gościa,

a jak masz elite to masz do tego prawo

chyba że nagrał 3 lub więcej przypadków jak ktoś zabija elite i dostaje kicka

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

mam Elite moda a co to ma do rzeczy bo ktoś się wyżej pytał :)

To że jak jesteś normalnym playerem bez elite ( no elite room) to mozesz wymusic glosowanie "demokratyczne" i jak koles wyleci z rooma (nawet jak kickniesz go bez uzasadnienia) to nie ma bana bo większośc playerów zagłosowała za tym żeby go wywalić.

A elite bez różnicy jaki bedzie rezultat głosowania i tak może wywalic gracza ale tutaj moze zlapac bana jak wywali go bez przyczyny (elite abusing)

Wiadomo że abusing to nadużywanie omg -.-.. a mówiąc o elite abusingu mówie że to sie do niego zalicza

@piecu nie opowiadaj farmazownów bo nawet za 1 kick można dostac bana co ty myślisz jak oni reportują takich ludzi?Śledzą ich cały dzien i wstawiają obrazki z 5 kicknięciami?

Mój kolega dostał bana za wywalenie 2 osob w jednej grze za nic (hired guns) i już ma perma.

Specjalista
Opublikowano

moze zlapac bana jak wywali go bez przyczyny (elite abusing)

ale nigdy za pierwszym razem

zresztą teraz combat schodzi na psy, kiedyś miałeś majora to byłeś pan i władca i wywalałem kolesia nawet za "ryj"

bo się nie spodobał czy coś

sam pamiętam jak bawiłem się w kickowanie wszystkich niemców :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

A elite bez różnicy jaki bedzie rezultat głosowania i tak może wywalic gracza ale tutaj moze zlapac bana jak wywali go bez przyczyny (elite abusing)

Sama nazwa wskazuję -.- Abusing = nadużywanie, a on kickął 1 osobę. Nie martw się nie dostaniesz bana.

@down

Ty lepiej wracaj do gry :P i wbijaj na TS

Opublikowano

piecu pamietasz moj przypadek też byłem wydygany strasznie nawet 500 k gp wygiftałem a potem gadałem z ludzmi i z fm ca i powiedzieli mi ze mało kiedy jest za to ban a nawet praktycznie nibdy no chyba ze nagrywał cie moj idol lilceng

Opublikowano

Dzięki chłopaki pomogliście temat do zamknięcia

A więc EOT, jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, pisz PW, otworzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...