Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poszukje serwera bo go zgubilem

Kamifox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam serwer dedyk 40-30slot dosciagniencia ma mody przez ktore robic mozna prad itp prosze was o link do niego bo chce sciagnonc moje gg 32375329

z Góry THX

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

sami idioci nie mozecie normalnie powiedziec ?

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

Opublikowano

a link mozesz podac

Opublikowano
[url="http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/20579-fbs96slotow247-industrial-diamonds-pierwszy-w-polsce-serwer-z-modami-ic2-buildcraft/"]http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/20579-fbs96slotow247-industrial-diamonds-pierwszy-w-polsce-serwer-z-modami-ic2-buildcraft/[/url]

d3002d7a.png

Opublikowano

to cheba nie ten to jest taki z miedzia itp z szafirami mozna zrobic kable z miediz itp i ma 30 slot

prodsze dajcie ten link poczebuje fast :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...