Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Koniec działania kodu licencyjnego w viscie

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z windowsem. Od kilku tygodni dostawalem komunikaty ze konczy mi sie okres dzialania kodu licencyjnego, ale zlekceważyłem to. Wczoraj przy uruchomieniu komputera wyskoczyl mi komunikat ze kod zostal zablokowany. Mam do wybrania funkcje np uruchomienie kompa , ale dziala tylko przegladarka, moge wpisac nowy klucz, moge zamowic itp.

Moje pytanie to jak moge znowu uruchomic komputer , zeby vista zaczela znowu dzialac. Z microsoft nie ma kontaktu, albo zablokowany numer maja, albo nie mozna polaczyc sie z konsultantem .. . Probowalem wpisywac klucze z internetu, ale wyskakiwal blad, ktory mowil , ze klucz nie moze byc uzyty na tym kompie (lub cos takiego xD ) Czy jest mozliwosc jakos zainstalowac od nowa windowsa ze starym kluczem, albo zalatwic nowy klucz bez pomocy konsultanta?

W skrocie, co moge zrobic zeby windows znowu dziala.. W ostatecznosci moge zainstalowac cracka, ale niestety nie wiem jak odpalic go , nie mam skad sciagnac na plyte. mam tylko mozliwosc na pendriva.

Dziekuje z gory. Kazda pomoc bedzie plusowana

@edit.

windows orginalny, dostalem go wraz z komputerem. Posiadam plyte instalacyjna windowsa.

Nie mam mozliwosci odpalenia funkcji komputera. Tylko i wylacznie moge dzialac w przegladarce i w biosie

@edit 2

Najbardziej byscie mi pomogli podajac linki do crackowanego dobrego windowsa. Wykombinowalem ze moge odpalic komputer w trybie awaryjnym i pendrivem odpalic windowsa cracka. 2 limity dam za link tutaj lub na PW.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

no to zadzwoń i pogadaj z automatem bo numer działa na aktywacje przez telefon http://windows.micro...n-this-computer

wywołanie w konsoli : %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

Z automatem nie mam jak sie porozumiec, bo nie mam danych ktorych on wymaga. Komputer mam juz kawalek czasu (4-5 lat) i zadnych identyfikatorow itd nie mam. Mam tylko kod licencyjny . Jakies inne propozycje masz moze?

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...