Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Veigar build

Shuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim

Ostatnio na yt widzialem typa mial ponad 800 AP

I brał z Q 3/4 hp

Tez chcialbym dajcie spis tych itemek po polsku

pozdro !

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

hmm buty maga , krysztalowe berlo , te berlo na mane 1k .. i 3 rabadony ^^

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

hmm buty maga , krysztalowe berlo , te berlo na mane 1k .. i 3 rabadony ^^

No dzieki za odp ale czy na pewno będę sporo zabieral D?

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

Rabbadonów się nie stackuje noobsy :P Veigar pure ap koks - Sorcerki, Archangel, Rabbadon, Rylai, RoA (opcjonalnie), Void Staff, może być Zhonya bądź Abysaii Scepter.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Rabbadonów się nie stackuje noobsy :P Veigar pure ap koks - Sorcerki, Archangel, Rabbadon, Rylai, RoA (opcjonalnie), Void Staff, może być Zhonya bądź Abysaii Scepter.

prosiłem po POLSKU ;/

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

Masz i tak po kolei buduj itemy :) Potem możesz sprzedać pierścionki i kupić coś do mocy umiejętności

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/veigar-a-very-vicious-villain-131275

Patrz tylko na obrazki itemów nic więcej ci nie potrzebne ;)

giphy.gif

Opublikowano

prosiłem po POLSKU ;/

Obuwie maga -> Kostur archanioła ->Zabójczy kapelusz rabadona ->Kryształowe berło Rylai ->Różdżka wieków ->Kostur pustki ->Klepsydra zhonyi ->Berło otchłani.

Tylko przetłumaczyłem

Opublikowano

kiedys na streamie widzialem jakiegos gracza z topki majacy 4 rabadony ,to ze sie nie stackuja to nie znaczy ze to slaby pomysl, daje ci w cholere ap no ale fakt nie jest efektywne jak nie masz magic pene lekkiego survi.

Do veigara doran/buty +3 poty na lane phase starasz sie stackowac Q co daje ci 1ap za kazde dobicie potem skladasz jak najszybciej buty na magic pene>objecie ognia(do comba idealny item dajacy ci cdr+ mana regen + troche ap)>czapke rabadona>kostur archaniola>klepsydre zhonyi>void staff(mozesz go umiescic wczesniej)>i tu juz co chcesz pod ap

Opublikowano

No dzieki za odp ale czy na pewno będę sporo zabieral D?

tak napewno okolo 800-900 ap bedziesz mial ^^

z jakie powodu koles ?? moze 1 vs 1 ?? nie bedziesz mnie tutaj obrazal od nooba .. nie grales nie mow .. ja pisze tylko to co ja bym zrobil .. wiec ..

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Rabadonów się nie stackuje naapsy. Są drogie, dają te 100 ileś AP, ale te 30% liczy się tylko z pierwszego. Jak już coś ma się stackować to Archangele + 1 Rabadon.

Ja składam

Doran - Butki - Lezka, żeby many starczyło - Sorcery - Rabadon - Void Staff - Morello - Survi / Archangelem, lecz Veigiem dużo nie gram ;x

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...