Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Te emo vs Twitch

puuk.OWN !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.png

Postacie: Te emo vs Twitch

Zależy mi na: Skradaniu , Kradzierzy zycia

Dodatkowe informacje: Gralem Te emo ale nie wiem czy Twitch nie jest lepszy prosze o pomoc

29fxg20.png

Opublikowano

Twitchem się poskradasz, Teemo nie :P Twitch super papier, ale zagraj nim myślę, że Ci się spodoba :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

twich useless. early srednie , late dobre jednak jezeli wrog kupi oracle juz sobie nie poradzisz. teemo tez bardzo papierowata postac jednak wedlug mnie fajniejsza , ulti bardzo przydatne mozna teleportowac sie i wykryc wrogow. ogarniety robi niezly rozpierdziel

Opublikowano

Twitch jungle polecam ,twitch useless? z jakiej strony , to ze nie ma go na jakiejs tier 1,2 to odrazu useless.Ta postac ma praktycznie wszystko czego potrzebuje dobra postac do killowania ,invi ktore daje ci as ,ulti zadajace a lot of demejdz aoe slow ,all ,tylko problem jest ze jestes za papierowy i z dobrymi graczami nie pograsz nim efektywnie,ale na jungle gdzie ma imba gangi jak najbardziej

Opublikowano

Szczerze to teemo lepszy, ale jak mówisz, że zależy ci na "skradaniu" to bierz twicha. Jest dobry na ganki z nienacka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...