Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alchemia - receptury

Mafia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na pewno każdy z was chciałby poznać receptury na mikstury, lecz

nie każdy z was zna receptury alchemiczne...

Z minecraftwiki ściągnąłem obrazek, w którym były receptury alchemiczne na mikstury i spolszczyłem, aby każdy kto nie zna do

końca języka Angielskiego zrozumiał o co chodzi. Spolszczenie jest w 99% poprawne, spolszczyłem je tak, aby miało ręce i nogi.

Tutaj obrazek:

minecraftpotionsclean.png

A tutaj link do ściągnięcia:

http://www.speedyshare.com/file/7rH66/MinecraftPotionsClean.png

A tu skan

:) :

https://www.virustotal.com/file/793ac88fb257d0832938aee1810706d8150205e7686973b97522fb1220dc1bd9/analysis/1330003610/

Mam nadzieję, że komuś to pomoże, pozdrawiam Norbi178 ( mafia 21 ).

Prosiłbym jeszcze o zdjęcie 5/10 % (nie wiem ile mam), gdyż się trochę napracowałem przy spolszczaniu :<... Ok. godzinę.

Zabraniam kopiowania na inne fora, o zgodę pytać na PW!

Jeżeli znajdę to na innym forum, z przerobioną nazwą u góry to stanę się nie miły dla złodzieja...

Opublikowano

TuT estetyczny i ładnie zrobiony.

Szczerze nie rozumiałem i rozumieć alchemii nie chce ponieważ zabiera całą "frajde" z gry.

PS.Obrazek by tY?

Opublikowano

@2X UP

Chłopie, to jest "drzewko", które pokazuje jak wykonać item, sam je spolszczałem ponad godzinę... Ty mi tu wyjeżdżasz z tutem, który pokazuje jak zrobić butelki, statyw, oraz stół do enchantu. Jeżeli to jest to samo to gratulacje

@ REF

Opublikowano

Ale twój tut jest o alchemii a to tylko zdjęcie, które pomaga robić mikstury, a nie tłumaczy jak zrobić kociołek itp. więc się ogarnijcie i nie płaczcie, że temat stoi, a wasz został usunięty - bo to nie jest TO SAMO!

@ REF

Opublikowano
@2X UP

Chłopie, to jest "drzewko", które pokazuje jak wykonać item, sam je spolszczałem ponad godzinę... Ty mi tu wyjeżdżasz z tutem, który pokazuje jak zrobić butelki, statyw, oraz stół do enchantu. Jeżeli to jest to samo to gratulacje

@ REF

...

W moim temacie też jest to "Drzewko"... nawet sie na dół zjechać nie chciało, tylko angielskie drzewko, a dużo osób grało po angielsku do wersji 1.1 (czy tam w której weszły języki) więc spolszczone czy nie to po obrazkach itemków można poznać xD i weź nie wciskaj że godzinę...napisy zmienić z polskich na angielskie to już wielki wysiłek? <-- Pomyłka xD Napisy zmienić z angielskich na polskie to już wielki wysiłek?

3t6EGVz.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dzieki, przydatny tutek masz like ;]

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...