Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Głośniki 3.1 i problem z wejściem

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio szarpnąłem nogą kabel od głośników Creative i w wejściu została końcówka którą się podłącza i teraz pytanie czy da rade jakoś naprawić ten kabel tzn tą końcówkę metalową czy musze kupić nowe głośniki? ; < i czy w karte dzwiękową też musze wymienic? bo przeciez ta koncowka tam zostala.... i jaki koszt bylby tego wszystkiego? Co polecacie zrobic w takiej sytuacji ?

Z góry dzięki

Opublikowano

To nie kabel się urwał tylko ta końcówka metalowa :) takto z kablem by nie bylo problemu a to chodzi o tą końcówkę :P połowa została w kompie a 2 połowa jest przy kablu...

Opublikowano

bez problemu naprawi bo to uszkodzenie mechaniczne, wystarczy lutownica, nowy jack, kilka groszy w kieszeni (10-20 zł na części ) i odrobina mózgu w głowie by podłączyć wszystko tak jak było. szukaj kogoś kto to zrobi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@uP

Dzięki.. :) a co z Tym w środku? mam wymontować karte dźwiękową z kompa i próbować to wyjąć?

Dałbym lajka ale skończył mi się limit.. :< ale dam jutro :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...