Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie premium gold a 5 slot

OstryMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mialem premium silver i wykupilem 5 slot. Zostalo mi jeszcze 17 dni, a mam zamiar aktywowac premke gold na 3 dni z ps . I teraz pytanie , czy te premki mi sie zsumuja czy po wygasnieciu premki gold nie bede mial slota?

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Jak zaktywujesz golda, to po skonczeniu sie golda 5 th bedziesz mial, ale silver premium ci zniknie.

Lecz mozesz napisac do g1 ze miales premke silver na jeszcze 14 dni lecz aktywowales gold premium na 3 dni i prosisz o przydzielenie silvera na te 14 dni.

I oni ci odddadza silvera na te 14 dni ;D

Licze na LIKE

OkeanoS

Opublikowano

Jak zaktywujesz golda, to po skonczeniu sie golda 5 th bedziesz mial, ale silver premium ci zniknie.

Lecz mozesz napisac do g1 ze miales premke silver na jeszcze 14 dni lecz aktywowales gold premium na 3 dni i prosisz o przydzielenie silvera na te 14 dni.

I oni ci odddadza silvera na te 14 dni ;D

Licze na LIKE

Z tym pisanie ticketa raczej nie zadział.

Jest to możliwe kiedy masz jakąś premke, i kupujesz retaila na 10 wraz z gratisową premką. Wtedy możesz się odwoływać.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...