Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] na temat kamera , pelerynek i exp bota i FB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem dostałem bana na konto 57 lvl pro +9 5 b all . dostałem bana za powiazania z katem na którym grałem na exp bocie ;( powiedzcie mi jak moge uniknac takich banów powiazujacych konta. i na czym polega to ze dostaje sie bana za exp bota , FB , czy te pelerynki ?? czy dopóki gm mnie nie zobaczy albo ktos na mnie nie doniesie to te boty sa niewykrywalne ?? czy jak to działa . prosze o odpowieedzi bo naprawde co dobije 55 lvl + to za kazdym razem dostaje bana powiazujacego z innym kontem ;/

gram przez wifi a na tym wi fi graja takie chłopaszki 14-15 lat i oni tez graja na botach ;/ czy to mozliwe ze dostałem tego bana na podstawie ip ? prosze o pomoc

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/525482-tutanty-ban-jak-sciagac-bana-z-konta/

i bana dostales za to ze ktos doniósł albo gm ci przyłapał

1388363882-U262029.png
Opublikowano

znaczy zawsze jest tam kilka % ze to przez hs ale mi sie wydaje ze większość hackow to przez przyłapanie przez gm lub przez donos graczy

1388363882-U262029.png
Opublikowano

aha hs mam wyłaczonego przeciez na kamerze zablokowanego mam. noo ale ok sprawdze ten sposób zmiany meila tzn ustawienie na zmiane co 3 dni ;) pozdrawiam i dziekuje za odp ;)

ajj noo bo sie nie dowiedziałem na jakiej zasadzie jest to banowanie z powiazaniem konta ?

oni to po IP biorą ??

Opublikowano

Jak miałeś na tym samym e-mailu to ci usunęli wszystkie konta ^_^

Na IP nie ma banów ju.Masz tu temat przydatny:

http://www.mpcforum.pl/topic/563448-tutjak-zainstalowacskad-sciagnac-i-jak-nie-dostac-bana-za-hacki/

Opublikowano

własnie o to chodzi ze kazde konto mam na innym meilu w kazdej innej domenie . konto nie mogło byc powiazane poniewaz nigdy nie przekazywałem na nie rzeczy ani nic nie miałem w znajomych .

Nie wiem czy mnie kolego drogi rozumiesz ;) chodzi mi o to czemu banuja za jakies powiazania skoro e-maile sa zupełnie innne

Opublikowano

Mnie zbanowali nawet jak nie było żadnych powiązań, tylko podexpiałem sobie chary na botku. Śmignął mi tylko GM i po chwili wszystkie konta zbanowane :(

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Ja miałem odpalonego waithack + bota. To bardzo łatwo wykryć :)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Powiem wam tak. Jeśli chodzi o te powiązane konta to oni banują wszystkie konta które były odpalane z tego IP co konto na którym były hacki. Wykrywają to w taki sposób że GM'owie posiadają specjalne programy do wykrywania takich knypków na hackach. Nie trudno jest zdobyć czyjeś ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...