Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z Combat Arms

kijek423612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z uruchomieniem gry combat arms , a mianowicie kiedy próbuje włączyć grę wyskakuje mi błąd error code -2 = 10060 czy coś podobnego podczas sprawdzania wersji gry ... Gram combat arms ponad rok ale 1 raz mam taki problem, gra mi normalnie chodziła aż tu update, kiedy po raz 1 nie udało mi się połączyć pomyślałem że to przez update, ale poczekałem do wieczora i to samo, następnego dnia mój problem się nie zmienia, wyłączyłem antywirusa i zaporę ale to też nic nie daje, podczas grania używałem programu game booster 3 aby przyśpieszyć komputer - z tego co czytałem za to jest ban ale nie dostałem bana na konto więc o to chyba nie chodzi

no i odinstalowałem i zainstalowałem grę jeszcze raz ! - to też nic nie dało ;/

Opublikowano

Zrób ręczny upadte hackshielda/Pobierz od nowa CA (nie chodzi mi o reinstall tylko pobierz od nowa CAE downloader i próboj)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

thx za pomoc ale już wiem jaki miałem problem, mogę tak to opisać ze ikonka skrótu mi przestała działać na pulpicie xD - Wszystko sprawdziłem nawet pobrałem od nowa grę ze strony. tylko nie tą ikonkę, ale to jest dziwne bo kiedy gra się instalowała to automatycznie sama robiła mi ikonkę na pulpicie, dlatego nie sprawdzałem ikonki w folderze z grą @@

Jeszcze nie wiedziałem że przyczyną wyskoczenia error code -2 = 10060 może być nie działająca ikonka na pulpicie, bo nikt o tym nie napisał i mam nadzieje że jak ktoś ma ten sam problem to może mu to pomoże xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam Error Code lecz nie pomaga odpalenie twoim sposobem. Sam nie wiem co zrobić ;/

Bardzo lubię mpcforum.pl !!! Same pozytywy ;)

sasukeanbu2.jpg

Konto robione dawno temu, więc proszę mi mówić Vissa ;]

Opublikowano

Spróbuj odpalić grę bezpośrednio poprzez wejście w folder Combata i odpal "engine.exe" Następnym razem rób nowy temat, a nie odkopuj inny sprzed 3 miesięcy -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...