Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info masz zbanowane konto? zobacz

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testował ktoś ten sposób ? BO jeśli działa to jest możliwość że dużo graczy zbanowanych za nic może odzyskać swoje konta .

Opublikowano

Moim zdaniem każdy dostał sprawiedliwie bana i nie ma to czy tamto jak były masowe bany w styczniu słusznie zablokowali mi konto bo nabijałem dinary a nie słusznie odblowkowali ! I dobrze robią tępić hakerów ! Już nie nabijam dinarów ani nic i jakoś bana nie dostaje !

Oni wiedzą że znowu by mieli zawaloną skrzynkę to zablokowali możliwość ticketów i dobrze :)

Hacker+Bann=Przyjemna gra a nie gra z zakompleksionymi dzieciakami które bez hacków nie dają rady ;]

@down

skoro dostałeś bana musiałeś za darmo nic nie ma :)

Jeszcze patrząc na twoje hobby !

Opublikowano

Co do "sposobu".

To nic z tego. G1 nie odpisuje na maile wysłane bezpośrednio na ich mail, tylko na te wysłane przez support.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Moim zdaniem każdy dostał sprawiedliwie bana i nie ma to czy tamto jak były masowe bany w styczniu słusznie zablokowali mi konto bo nabijałem dinary a nie słusznie odblowkowali ! I dobrze robią tępić hakerów ! Już nie nabijam dinarów ani nic i jakoś bana nie dostaje !

Oni wiedzą że znowu by mieli zawaloną skrzynkę to zablokowali możliwość ticketów i dobrze :)

Hacker+Bann=Przyjemna gra a nie gra z zakompleksionymi dzieciakami które bez hacków nie dają rady ;]

@down

skoro dostałeś bana musiałeś za darmo nic nie ma :)

Jeszcze patrząc na twoje hobby !

jeżeli nie chcieli by hacków to by zrobili takie zabezpieczenia jak w innych warrockach a nie banowali na ślepo : o

co do tematu..nie dostałem bana ale komuś może sie przydać.

graphic.png

Opublikowano

Gdyby to działało normalnie nie wiem wylajkował bym cie z 1000 razy :D Już sprawdzam . Miał bym konto 21 lvl dawne :P

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Popierdoliło ich kurwa z tymi banami -.- nasrałbym im pod drzwi kurwa -.- znowu ban 28 lvl -.- i wez sie nie wkurwiaj -.- odpierdalają na wszystkie sposoby -.-

@sry za wulgaryzmy -.-

//Spoko ;) ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...