Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Snajpostrzelba

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem sobie ostatnio filmiki o BF3 na yt, i był tam taki jeden który pokazywał, jak używać snajperki jak strzelby. Ja sobie tak pomyślałem czy dało by się zrobić na odwrót, czyli strzelba jako snajperka. W końcu mamy tam lunetę 7x i naboje sabot które są na dłuższe dystanse. Co o tym myślicie?

Opublikowano

Jest to nie możliwe, ponieważ owe naboje są na większe odległości, ale nie na aż tak duże :)

Podaj link do tego filmiku co opisałeś.. ^

Opublikowano

Powiem ci, że myliłem się. Spróbowałem tego i nie jest aż tak źle, aczkolwiek jest to nie wygodne. Lepiej wiziąć snajperke i napierdalać ^

Pozdrawiam ^

Opublikowano

To jest nawet fajne :D Używałem tego na Karkandzie na HC i zamiast sabota używałem odłamkowego xD Staty 20 zabójstw na 7 śmierci. Jest jednak taki minus, że żeby trafić gościa z odległości powyżej 100 metrów to trzeba podnieść celownik tak wysoko, że nie widzisz już gościa w którego celujesz. Parabole lotu ma podobną do RPG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...