Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ze stroną en.nexoneu.com

paker2145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, mam problem, gdyż nie mogę wejść na stronę Nexona, ale tylko europejską. Cały czas mam "łączenie" i nie wiem co mam z tym zrobić. Może coś źle pobrałem, nie wiem. ;/

Nie jest to problem związany z siecią, gdyż wszystki strony mi chodzą, łącznie z amerykańskim Nexonem. To samo mam gdy chcę opóścić clan lub poszukać go. Wyświetla mi się białe tło i nie mogę nic zrobić. Próbowałem już każdego sposobu prócz reinstalacji combata. Pomóżcie.

Opublikowano

Wiele osób ma ten problem dokładnie go opisałeś jak niektóre osoby musisz zadzwonic do usługodawcy internetowego i wyjasnic sytuacje po rozmowie będzie ci działać stronka (on coś tam porobi) ;d.

Ew. Mozesz usunac ciasteczka/zmienic domyslną przeglądarke ale to nie pomoże musi być telefon do usługodawcy :C

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

a ja mam male pytanko. nie chce tematu otwierac ;)

co ile sie strona ca eu aktualizuje?

Ale co auktualizuje?

Co Środe coś tam zmieniają ale nie rozumiem pytania w 100% :D

@up spoko ^.-

@down żeby miał tryb offine to by najpierw musiał mieć tryb online a watpie ze to zmieniał -,-..

@down akurat przypadkiem blokuje mu strone CA EU kolejny bajkopisarz - ,- ..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

Wejdz w IE i zobacz czy nie masz tryb offline. Też tak kiedyś miałem i musiałem zmienić na online. Zobacz też czy nie masz IE na domyślną przeglądarke(Tutaj chodzi o biala strone w CA).

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Niestety nie jest to mój antywirus. Sprawdziłem również, że na drugim laptopie działa strona idealnie. A dwa laptopy są na tym samym IP i połączone do jednego routera.

Opublikowano

Co do białego okienka w zakładce clan, to jest to wina IE, jak masz IE9 to go odinstaluj. Co do strony do tylko telefon do dostawcy pomoże na 100%.

Opublikowano

Mam Mozille Firefox i mam praktycznie problem ze wszystkim co się łączy z tą stroną. IE nie mam w ogóle, a co do usunięcia historii to już sprawdzałem.

Opublikowano

A ten błąd masz od samego początku? Czy dopiero od teraz? I czy to się dzieje na wszystkich przeglądarkach czy tylko na Firefoxie?

Opublikowano

Spróbuj wejść w

Panel sterowania  -->  Sieć i Internet  -->  Opcje internetowe  -->  Zabezpieczenia  -->  Zaufane Witryny

Dodaj do zaufanych witryn stronę nexoneu.com i zmniejsz poziom zabezpieczenia.

87f4f0addd91.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie mam mały problem

niedawno założyłem konto na warrock obecnie właściciel nexon.eu i gram ok 1 tygodnia gdy loguje się na konto i klikam profil to pisze "player profile not found" również nie mam podanych moich stat kill/death

proszę o szybką odpowiedż

Opublikowano

Chyba pomyliłeś działy idź do działu WR. Zaloguj się pierw na nexoneu.com i przekieruj się na WR.

btw. EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...