Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SemiTut] Jak zrobić Bypass //detected

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.

Z okazji iż dzisiaj wyszedł nowy patch i nexon "naprawił" Wszystkie mody.

Zapodam wam koleją metodę na obejście tego. Niestety, jeśli jesteś początkujący nie prawdopodobnie nie będziesz wiedział co z czym się je. A ja nie mam zamiaru pisać wszystkiego od samego początku, nie mam tyle czasu.

Pobieramy paczkę Modderską.

http://www.mpcforum.pl/topic/250782-mods-tool-pack/

z Folderu CA/Game Usuwamy/chowamy plik TEXTUREEFFECTGROUPS.rez albo UI_HUD_KillCam.rez

Naszego moda np. chams czyli plik RS.rez kopiujemy i zmieniamy mu nazwę na jedną z wyżej podanych wyżej.

Ok to chyba wszystko... nie jestem w 100% pewien, robiłem to na sucho

Propsy

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Spokojnie jeżeli ktoś używał chociaż 1 moda to zrozumie.

Robie zgodnie z instrukcja mimo to mod nie dziala... ;/

Mianowicie robie ten folder , plik (nie rozumiem o co chodzi zawartosc pliku UI_HUD_KillCam.rez) UI_HUD_KillCam.rez wrzucam do niego nastepnie moda ... Gra dziala ale różnicy miedzy bronmi nie ma ;/ (mod

M4A1 na M6A2SRT) od Maxa

Próbowałem juz na 3 sposoby prosze o pomoc bo moje starania zakonczyly sie na twoim chamsie po tym patchu eh.

@Już wszystko wiem . Czekam w takim razie na nowe działajace mody pozdrawaim i dzięki za tuta.!! (bo stare nie działaja prawda?)

rsdgx1.jpg

Bywalec
Opublikowano

No dobrze, ale jeśli mam od zarypania modów np z 5 to nie da sie zrobić 5 folderów texture...rez.

Czy zle przeczytalem hmm?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

a jak chcem wrzucic tekstury (chamsy) to wystarczy ,tylko zamienic nazwe na

TEXTUREEFFECTGROUPS ,

TEXTUREEFFECTGROUPS usunac? czy jak bo ja nie ogarniam ;D

Bywalec
Opublikowano

Masz np chamsy RS.rez czy jakoś tak. Usuwasz textureeffectgroups.rez lub wycinasz i dajesz np na pulpit. Wtedy folder RS.rez zamieniasz nazwe na TEXTUREEFFECTGROUPS.rez i wrzucasz do folderu Combat Arms/Game

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Max miał pewnie na myśli to, że kiedyś może być jakiś mod który nie będzie dodany do pliku .rez, i wtedy bez tej paczki się nie obejdziesz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobrze a jeżeli ni chce chamsa tylko moda na bron jak to zrobic? Np M4A1 na G36C Racven?? Bo gdy usowam 1 czy drugi plik i robie folder z jego nazwa a nastempnie wrzucam moda to po uruchomieniu gry moda niema...

rsdgx1.jpg

Opublikowano

no jak nie chcesz Chams, to podmieniasz pliki z chams na stary plik, bo chyba zrobiłeś kopie zapasową.

Nie na każdym pliku to działa.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...