Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOŁO LOSU

smerfik09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno, słabe itemy z niego lecą, zrobi to tylko by zarobić kase.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

no ją się pochwale zostało mi 12sm i sobie zakręcilem i główną wylosowałem to był metal do robienia zwoju boga więc miałem fart dużo zaoszczędziłem ale z tego co tam widziałem co jest do wygrania to raczej nie warto :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pobawilem sie sponsorpay'em i nie oplaca sie . Metal , 10 petard , i krwisty kamien. na 3 losowania takie nagrody. Tylko metal dobry.

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

słabe to jest ;/

ja osobiście bym wolał tombole..

za pierwszym razem wygrałem radę pustelnika

potem 8x zasuszona bania

i 3x pot na 60 speeda przez 30min ;x

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Tutaj grasz na farta [tak jak w pokera czy tam inne gry], raz trafisz, a raz nie.

Osobiście nie polecam, słabe itemy lecą.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Nieznacie sie a gadacie, to nie tylko te itemsy co pokazuje jak nie kupisz , nagroda glowna moze byc rozna m.in pieczecie .... http://wiki.metin2.pl/index.php/Ko%C5%82o_Losu więc nie oplaca sie ?

masz chłopie plusa za ten tekst. ja wylosowałem LODOWEGO FENIKSA , więc jest po co kręcić.

Wyszedłem na sekundę z Glador.pl na stronę metin2.pl i patrzę - 35 SM. "Eee.. co mi tam" i zakręciłem w grze. Patrzę - "Hmm co to jest na górze... Wygląda jak feniks lodowy... Pff nie mam szans". No i kręcę. Koło zwalnia. Pyk.. Pyk...... Pyk ........... Pyk. "O w mordę... Feniks". Do tej pory jestem w szoku. Jeszcze wylosowałem dwie inne "główne" nagrody. 8 głów i wykrywacz kamieni metin więc jestem na plusie o jakieś 200 SM? Może 150

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

@Up.

I co Ci da ten lodowy feniks ? Tylko na pokaz.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...