Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za sprzedaż

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem 2 bany za wystawienie kont na aukcje.

Te konta wystawiałem po 600 zł więc trochę by było.

Jak myślicie jeśli napisze do Niemiec z prośbą o odbanowanie czy to uczynią i czy mogę chociaż część pieniędzy odzyskać?

Ps. Ostatnio słyszałem że sprzedaż kont już nie jest zabroniona.

Opublikowano

Sprzedaż kont zawsze będzie zabroniona, próbować z pisaniem zawsze możesz, dużo pieniędzy nie stracisz. Kto Ci miałby te pieniądze zwracać?

Opublikowano

a jak oni sie kapneli ze konta wystawiles na aukcje? danych nie pozakrywales czy jak?

//pewnie ktoś nachalny i natrętny przeszukiwał rankingi i donos

Q.

Opublikowano

Hehe ja to robię dla polskiego supportu, wyszukuje na allegro konta i próbuję wyczaić czyje to konto i ślę do znajomego na TS ekipy :P

Za każde konto które dostanie dzięki mnie bana, dostaję 100k urki, 10k białki i 50 kluczy. :rolleyes:

Opublikowano

Hehe ja to robię dla polskiego supportu, wyszukuje na allegro konta i próbuję wyczaić czyje to konto i ślę do znajomego na TS ekipy :P

Za każde konto które dostanie dzięki mnie bana, dostaję 100k urki, 10k białki i 50 kluczy. :rolleyes:

Oni nic za to nie dają :unsure:

Opublikowano

no a tak na powaznie to jak oni sie kapnac moga? chyba tylko jak dane sie poda bo innej opcji nie ma, albo serio ktos skojarzyl konto z gry ktore widzial z tym z allegro

Opublikowano

ajm seksy ent aj nou et

Przykład mentalności graczy. Kolega robi z was sb. jaja i jak widać dobrze mu to wychodzi :)

Jak było z bushidem nie ta kdawno ? Dostala bana , napsail ze duzo wydał i oddali.

Opublikowano

nie ma takiej opcji ze ci od banują bys musiał pojechać do Centrali bp ;/ ja dostałem 50 za to ze na alienach bociłem kolega z klanu bocił 1 mies i nic ;/ Jeb.. BP

Opublikowano

nie ma takiej opcji ze ci od banują bys musiał pojechać do Centrali bp ;/ ja dostałem 50 za to ze na alienach bociłem kolega z klanu bocił 1 mies i nic ;/ Jeb.. BP

Nie wpuścili by Cię xD

Po to wymyślono pocztę by mogli Cię odbanować :unsure:

Opublikowano

ale zauważ że inni handlarze sprzedają "Czas poświęcony w grze " a nie konto i to są dwie różnice bo konto należy do bugpointu a ty posiadasz dostęp do niego ewentualnie można to ująć że sprzedajesz "dane dostępowe do konta" a żeby ci odbanowali konto to chyba nieda rady żadko się zdaża powiedz sam do siebie "5.000 zł to mało moge tyle dać " to ban zniknie jeśli oczywiście uprzednio pogadasz z kim trzeba ale nie zemną ja zwykły forumowicz nic ci więcej niepomogę

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

gracz z pl1 wystawil konto na allegro zrobil blad bo podal e-mial na ktorym jest to konto a ktos z bp czy tam z supportu to zobaczyl i ban na konto (konto jedno z lepszych na darkorbit) ale nie wiem czy mu odbanowali ;d(a mial pecha bo jeszcze na tym e-mailu mial 2 konto i tez bana dostalo ale nie wiem czemu jak te 2 konto nie bylo wystawione na allegro)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...