Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze metinczyków o pomoc w wyborze internetu ;)

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, właśnie się przeprowadzam i mam modemik podpięty z lipnym netem... i teraz właśnie mam zamiar sobie sprawić internet jakiś ale nie wiem jaki...

mam do wyboru

Vectra lub UPC

Vectra - 8 mb/s + telewzja zloty DTV - 89 zł

UPC - 30mb/s + telewzja select SD 80 kanałow - 110zl

Ale tu nie chodzi o koszt nawet... mam kilka pytań

Który macie, jaką prędkość i czy chodzi dobrze bez żadnych problemów technicznych?

I teraz też pytanie czy Wi-fi rifi jest od razu w modemie? czy samemu trzeba sb kupić? Bo posiadam Lapka i Ps3 i mam zamiar na wi fi polatać...

Czekam na wasze opinie, i pare zdań na temat netu ;)

Prosze o nie zamykanie... wydaje mi się że ten dział też może posłużyć do tego typu tematów...

A jak coś Wam (moderatorom) przeszkadza to prosze o zmienienie Tytułu tematu i przenieść do odpowiedniego tematu.

Polecą lajki... ;)

Z góry dzięki

Opublikowano

Bardziej oplacalnie wychodzi 30MB/s, a modem z wifi bedzie jak taki wybierzesz, musisz sprawdzic oferte dostawcy. Jak nie bedzie wifi to dokupujesz ruter wifi.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Ja również bym na twoim miejscu wybrał z UPC. Chodź jest ciut droższy to nie zawiedzie cię na pewno.

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...