Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Tam Umie?

0wn3dlol3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie sie ze mną nie zgodzić ale mi to wygląda na shift i strzałkę do tyłu ;] ot przewrót w tył sam tak często robie jak muszę sie wycofać za winkiel a na mnie snajper czycha.

Opublikowano

hahaah to jest zarabiste,goscie z tym lataja caly czas i tez nie wiem jak to sie robi ale to zajebi**ie wyglada :D:D

Opublikowano

Ja to słyszałem ze to jakis hack a nie bug wiec trzeba znalezc jakiegos hacka na takie czynności co robiła ta postać sam tez bylem swiadkem takiej sytuacji na mapce "marien" ^_^

Opublikowano
Możecie sie ze mną nie zgodzić ale mi to wygląda na shift i strzałkę do tyłu ;] ot przewrót w tył sam tak często robie jak muszę sie wycofać za winkiel a na mnie snajper czycha.

f11 to fuck you sami zobaczcie

albo jedno albo drugie

ale to F11 to lol... tak w czasie wymiany ognia z wrogiem zrobić to najlepsi potrafią xP

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

to pierwsze

hack do takiego czegos?? ......

bug nie

tylko shift i strzalka do tyl

Opublikowano

zaden shift i strzalka -.- kolesie do przodu z tym biegaja :DD mi sie wydaje że jak sie robi buga na "kladzeniem sie" na cqc i sie polozy to potem sie tak wygląda :D jeszcze ss o demnie :

screenshot010o.jpg

screenshot013eru.jpg

2ch takich dzis spotkalem ^^ D:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...