Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Błąd z aplikacją warrock.exe

mic0ud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Zainstalowałem dziś warrocka. Nie wiem dlaczego, ale pojawił mi sie powszechnie znany "czarny ekran". Dodam, że jeszcze jakieś pół roku temu, nie miałem tego problemu... A więc zgodnie z tutorialami pozbyłem sie go. Problem zaczyna się gdy włączam server, wchodze do rooma, a tu "Wystąpił błąd z aplikacja warrock.exe. Zostanie ona zamnknięta". Przeszukałem pół internetu szukając odpowiedzi na moje pytanie, lecz z marnym skutkiem. Nikt nic nie wie.

Dodam, że kilka miesięcy temu warrock działał. Komputer jest świeżo po formacie. Mam net. Framework 3,5, service pack 3, najnowsze stery do karty graficznej, ale nic nie pomaga.

Ludzie !!!!... pomóżcie !!!

Proszę również, aby nikt nie pisał że było, bo zdaje sobie z tego sprawe, ale chce założyc jeden temat, w którym każdy sie wypowie, doda coś od siebie, i wspólnie spróbujemy coś zdziałać, a w przyszłości temat może sie przydać innym.

Pozdrawiam :P

Opublikowano

No to ja zacznę.

Może zabrzmi to trywialnie, ale próbowałeś już Re-installu ? Jeżeli nie to zacznij od tego. Może wydawać się banalne, ale z tego co widziałem, ludzie mający ten sam problem pozbywali się go najczęściej właśnie po tym.

Skoro mówisz, że świeżo po formacie to cofnięcie systemu do punktu przywracania odpada...

32354141673387527780.png

Opublikowano

No to ja zacznę.

Może zabrzmi to trywialnie, ale próbowałeś już Re-installu ? Jeżeli nie to zacznij od tego. Może wydawać się banalne, ale z tego co widziałem, ludzie mający ten sam problem pozbywali się go najczęściej właśnie po tym.

Skoro mówisz, że świeżo po formacie to cofnięcie systemu do punktu przywracania odpada...

Pobrałem właśnie instalkę z innej strony, więc za jakiś czas dam znać co i jak (czytałem też, że podobno sciągnięcie z innej strony pomaga)

Opublikowano

Odinstaluj starego i usuń WSZYSTKO co jest związane z grą foldery , pliki itp. I zainstaluj od nowa , powinno pomóc .

Opublikowano

A więc tak... Usunąłem warrocka, którego pobrałem przez G1 LIVE, wyczyściłem po nim rejestry, pobrałem nowa instalke z innej stronki, zainstalowałem i nadal to samo...

Opublikowano

Używałeś CCleanera?

Spróbuj zainstalować NET Framework 4.0

Microsoft Visual 2008.

Powinno pomóc.

Niestety, nadal to samo...

Zastanawiam się czy to nie jest wina mojego komputera, gdyż poprzednio jak grałem był chapter 2, teraz jest 3, więc może siż zmieniły wymagania

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jupiiiii... Chyba znalazłem odpowiedz na moj problem. Otóz po zainstaowaniu warrock, ustawienia graficzne gry, byly na MEDIUM. Dla picu przestawiłem na najwyzsze i gra DZIAŁA!!!

proszę o podpięcie tematu, bo może komuś sie jeszcze przyda :P

Opublikowano

@Up

Niee ;D Nie trzeba podpinać ;) Jak ktoś będzie miał taki problem to będziesz mógł mu pomóc. Tymczasem zamykam, bo problem został rozwiązany.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...