Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL Crash. Reinstall zadziała?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz mi się to zdarzyło jak już wybrałem psotać i już odpaliła się gra nagle jakieś błędy każdej z psotaci z która grałem,np Amumu,rammus itp a na końcu crash i pisalo zebym reinstalla zrobił,czy to zadziała ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Jeżeli tak Ci pisało to pewnie tak. Dodaj jakiś screen czy coś to może będziemy w stanie Ci dokładniej pomóc.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jest wiele powodów, jednym z nich jest prawdopodobnie nie najnowsza wersja LolReaply, przez ten programik 2 razy Lol mi się crashował. Ale mogą być też inne powody.

Opublikowano

Hmm jesli masz lol replaya koniecznie go wylacz , po tym patchu nie wspolgraja ze soba i przez to wyskakuje bug splat

Opublikowano

Hmm jesli masz lol replaya koniecznie go wylacz , po tym patchu nie wspolgraja ze soba i przez to wyskakuje bug splat

to było ze 2 patche temu :O teraz działa normalnie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jak zrobiłeś reinstalla i nie wiesz czy rozwiązał Twój problem czy nie to stwórz sobie custom game i spróbuj zagrać Ty vs jakiś bot.

Jeśli gra Ci nie scrashuje będzie to oznaczało iż problem został już zażegnany i możesz grać bez obaw.

Gdyby jednak dalej były problemy to tym razem daj screena i wtedy będziemy coś więcej wiedzieli.

Wyślij też dzienniki błędów do supportu, a jeśli występuje on z ich winy bądź jakiejś kolizji software to dostaniesz odpowiedź.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...