Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs organizowany przez viawww-forum.pl

TheKiXMiT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze warna ? Proszę bardzo. Fajny konkurs na stworzenie gry WWW - na bazie silnika ?! Jezu czy ty umiesz cokolwiek tworzyć oprócz gotowego Forum pod WordPressem ? -.-

Na bazie silnika czyli np. Vallheru czy Xnova, a co z tego że forum jest na WordPress'ie to forum jest postawione na IP.Board a nie pisane od 0 więc w czym problem?

Opublikowano

Tak wiem o co chodzi ,że na bazie silnika. Ale jeśli jest konkurs ,w którym chodzi o S T W O R Z E N I E gry VIA WWW ! A nie o znalezienie jakiegoś pier... silnika i zrobienie jakiejś je... przeróbki i potem chwalenia się ! Ja takich ludzi po prostu tępię bo w tworzeniu gier nie chodzi o przerabianie silnika i przedstawianie jako swojego ! Zobacz sobie co to jest tworzenie od zera ! :

www.worldofvillages.tk (Grafika - Closer/Tomekdan)
www.mt2s.host22.com
www.eso.freeiz.com (Grafika - Tomekdan  )
www.metin2iseasy.cba.pl - Moja pierwsza strona 

Wszystkie by ME i tworzone od białego ekraniku !

Opublikowano

Pod uwagę też zostanie wzięte czy ktoś sam napisał silnik czy przerobił, a zwykłe przeróbki na raczej nie przejdą np. jeśli silnik ma tylko zmienione teksty i parę obrazków.

Opublikowano

Chodziło mi o to że jeśli będzie to silnik niemal wcale nie z edytowany, no a taki który ma nowy layout i został bardziej rozbudowany w więcej funkcji to taki ma szanse :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...