Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prywatny Server Bez Rebith'ów

Arazziel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy w tych czasach istnieje jeszcze jakiś dobry priv serv Cabal bez tych popier... rebith'ów ? EliteCabal mi nie działa (nie chce sie uruchomić) próbowałem wszystkiego co było na ich forum i nic, dlatego jakis inny może znacie ? Przeglądałem Top serverów, ale wszędzie sa te rebithy ;/

Opublikowano

Coś nie działa strona (http://cabal-charisme.xh.pl/), chyba, że to nie ta ;) Zapomniałem napisać jakie mają być raty ;) Najlepiej jakieś powyżej x15, ale nie więcej jak x200-x300. Dobrze by było też gdyby server nie był zacofany np. mile widziane nowe skille itd. ;)

//Edit:

Hmm, sam napisałeś w jednym temacie na tym forum iż w/w serwer upadł, wiec po co polecasz na nim grać ?

Opublikowano

Właśnie MIX upadł bo się połączył z Charisme :) Znam cały temat dobrze hehe

Opublikowano

Ja ci powiem że szykuje się nowy polski serwer :) Szczegółów na razie nie znam, jak coś będę wiedział więcej to się odezwę.

Opublikowano

Obecnie gram na CabalBaguio gra się całkiem przyjemnie, ale jest to serwer położony na Filipinach więc troszkę z czasem jest nie halo ;/ Poza tym jest jakiś bug i nie mogę przejść dunga na 9 Class Rank :P Myślę też o AsCabal grał ktoś tam, albo gra ?

Co do x-world to grałem i raczej nigdy tam już nie zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...