Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam problem z gra mianowicie :

kijek423612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy próbuje włączyć grę wyskakuje mi okno :

Ten program ma znane problemy ze zgodnością, dalej mogę przeczytać "Program maple story jest niezgodny z tą wersją systemy windows. Aby uzyskać wjęcej informacj skontaktuj się z firmą Wizet

dalej pod komunikatem mam 3okna do wyboru :

1.Wyszykaj informacji w trybie online - pisze tam że znajdzie mi rozwiązanie prolemu i automatycznie otworzy się strona z tym co mam zrobić aby zaradzić temu problemowi - ale kiedy klikam w tą opcję nic się nie dzieje

2.Uruchom program

3.anuluj - powoduje zamkniecie sie okna

kiedy daje uruchom gre, gra sie zalancza i przechodze do logowania , wpisuje haslo oraz login ... ale gra sie zamyka i pisze ze uruchomienie gry nie powiodlo sie i abym sprobowal ponownie pozniej , znowu uruchomilem gre i dalej mam ten sam blad ... Co mam zrobic , prosze o szybka pomoc :/

moj system to :windows 7 , gre probuje odpalic na netbooku Aspire one D255

:CPU intel atom processor n450(1.66ghz 512kb cache)

:MEMORY 1gb

:karta graficzna slaba juz nie pamietam nazwy , ale powinna dac rade @@

Z gory THX wszystki za probe pomocy :)

Opublikowano

yhhh troche poczytalem i mysle ze to problem z windows 7 , czy moze ktos wie jak odpalic na win 7 gre ? bo juz poczytalem o 2 sposobach ale mi nie dzialaja ;/

Opublikowano

mam do wyboru rozne zgodnosci ... nie mam samego systemu windows xp tylko widndows xp z serwis pack 3 lub 1 i jak wybieramm ten lub ten system to HS mnie nie przepuszcza , a jak daje windows vista albo 7 to dalej mam ten sam blad

Opublikowano

ten problem z HS mam jak zaznacze ptaszka kolo uruchom ten program zgodnoscia z, i bylo to z sp3

zawsze pozostaje mi sluchanie muzyczki na starcie xD ... ale nie moge sie tym naciszyc :D

Opublikowano

nie probowalem, ale teraz mam wg inaczej bo zainstalowalem gre na innym komputerze i wczesniej jak klikalem ikonke to wlanczala mi sie gra i moglem sie logowac , a teraz przekierowuje mnie do strony ,loguje sie na niej , wlancza mi sie gra , no i cos jest nie tak jak wybieram swiat to wywala mnie z gry i wyskakuje mi jakis komunikat ze mussze sie skontaktowac z servisem czy cos xD

taki blad: you are logging in from outside of the service region.To find out which MapleStory service you should play, please visit www.maplestory.com

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...