Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Tematów - Dział Metin2 Testy!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W dziale metin2 została wprowadzona ocena tematów. Jest to jedyny dział, w którym ocenianie tematów funkcjonuje.

Zapraszam do korzystania i pozdrawiam! Czekam również na Wasze opinie.

Wasz Admin.

Opublikowano

Przez neo kidy to się nie przeforsuje,chyba że będzie to możliwe od np 100postów.

Ale dla jaj sam pójdę porozdawać 1 ; <

Opublikowano

Sux.

Ja bym skasował ten dział, to wylęgarnia spamu rodem z ósmego pasażera Nostramo...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Nio nio innowacja zawsze jest mile widziana, osobiscie zastanawialem sie nad opcja wyswietlania czasu spedzonego przez uzytkownika na forum.

Opublikowano
Sux.

Ja bym skasował ten dział, to wylęgarnia spamu rodem z ósmego pasażera Nostramo...

Fajnie ze jest ktoś taki na forum co uwaza tak samo jak ty ;D

@Dordo12

Co do tego porównania z koszem to sie zgodze, tu i tu syfu pełno

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ujdzie to, lepiej wyłączyć to ocenianie tematów, także dobrze by było wyłączyć oceń usera :P

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

A może zostałoby wprowadzony beermod zamiast gwiazdeczek ? ;d byłoby tylko postaw piwo i już a nie dajesz 1* lub 5* ;) co sądzicie ?

Opublikowano
A może zostałoby wprowadzony beermod zamiast gwiazdeczek ? ;d byłoby tylko postaw piwo i już a nie dajesz 1* lub 5* ;) co sądzicie ?

Też jakieś rozwiązanie ale jak patrze na ten dział to sie domyslam jakie by tam były spamy i przekrety by mieć ich jak najwiecej. Pasowało by zeby wtedy byla opcja ich przeglądania by sprawdzać kto je nazbierał tak jak nie powinien. Krótko mówiąc za dużo roboty.

76561198001815076.png
Opublikowano

Pijactwa nie szerzymy, po za tym mpc forum odznacza sie swoja oryginalnoscia a taki h00jowy beer mod na prawie kazdym forum mozna znalesc. Wiocha :O

Opublikowano
Sux.

to przeniosą się do dział Inne gry... to nic nie da.

a co do samego pomysłu to myślę, że nie jest dobry

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano
to przeniosą się do dział Inne gry... to nic nie da.

a co do samego pomysłu to myślę, że nie jest dobry

Może by przeniosło się 50% ludzi, co i tak wyklucza ~10tys noobów...

Tam przydało by się 2-3 kompetentnych modów, najlepiej no-lifów, żeby od razu dawali takim ******* perm banana i do kosza >.>

A nie tak jak teraz, kilku modów, którzy się co chwile zmieniają... W dodatku widać poprawienie estetyki podforum pod względem spamu zaledwie o ~25%...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@up

zglaszalem sie, ale jestem no. 2 (zaraz za wojtasem :<) na czarnej liscie koko$ha

malo tego, nawet pozwolil na to, zeby dac mi moda a po 10h zdjal :0

Opublikowano
Może by przeniosło się 50% ludzi, co i tak wyklucza ~10tys noobów...

Tam przydało by się 2-3 kompetentnych modów, najlepiej no-lifów, żeby od razu dawali takim ******* perm banana i do kosza >.>

A nie tak jak teraz, kilku modów, którzy się co chwile zmieniają... W dodatku widać poprawienie estetyki podforum pod względem spamu zaledwie o ~25%...

tak z pewnością masz racje... ale na Tibi też jest wielki spam. a na WarRocku już się zaczyna.. więcej modów i bardziej rygorystycznie karać spamerów.

może by pomogło :)

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

Co do tych kar to też jestem zdania ze takich debili powinno sie odrazu banować. Wchodzi do tematu i palnie coś idiotycznego by przenieść temat na inny tor wywołując spam.

76561198001815076.png
Opublikowano
tak z pewnością masz racje... ale na Tibi też jest wielki spam. a na WarRocku już się zaczyna.. więcej modów i bardziej rygorystycznie karać spamerów.

może by pomogło :)

Więcej modów, mniej idiotów, więcej INTELIGENTNYCH modów...

@Down

A jednak trzeba, nasi są jacyś tacy... niekompetentni...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@Topic

Lipa,większość "uzytkowników" działu metin czyli średnia wieku : 9,3 lat żeby sie zemścić na kimś czy na jakiejś rzeczy da specjalnie ten 1 pkt w skali.

@UP

Więcej robiących coś modów.

Do tego nie trzeba inteligencji.(Kliknąć 3-4 razy usuń) xD

Przeczytaj regulamin dotyczący sygnatury.

Opublikowano
Co do tych kar to też jestem zdania ze takich debili powinno sie odrazu banować. Wchodzi do tematu i palnie coś idiotycznego by przenieść temat na inny tor wywołując spam.

Jeszcze przed jebnięciem tym stanowiskiem banowałem takich ale oczywiście kukusz miał funty ; <

Żeś kurwa dojebał...

Nie wszystko sie usuwa debilu,najpierw się czyta i odpowiada,chodź ktoś by ruszył dupe i wyczyścił nie potrzebne tematy aby zostały 2-3 strony ale ofc nikomu sie kurwa nie chce bo po co?

Opublikowano
Jeszcze przed jebnięciem tym stanowiskiem banowałem takich ale oczywiście kukusz miał funty ; <

Żeś kurwa dojebał...

Nie wszystko sie usuwa debilu,najpierw się czyta i odpowiada,chodź ktoś by ruszył dupe i wyczyścił nie potrzebne tematy aby zostały 2-3 strony ale ofc nikomu sie kurwa nie chce bo po co?

kurwa weź Ty wszystkich dookoła nie wyzywaj może co? Co sie z Tobą dzieje od kąd nie jesteś modem <_<

@Topic

Nie wiem co to da ale looz ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Zdaje mi się że to się nie sprawdzi. Za dużo roboty jak dla dzieci NEO xD

Mam nadzieje że o sobie też wspomniałeś...

@Topic

Pomysł głupi wątpię żeby komuś się chciało oceniać tematy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...