Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge nic sciongać Pomurzcie !

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie dodam że błędy w tytule są celowe by przyciągnąć większe zainteresowanie ; )

Otóż mam taki problem nie mogę nic pobrać , żadnego pliku .

Pisze że plik jest online wrzucam go do downloadera a tutaj obok partów błędy typu :

Hoster Problem

Plugin error

Lub że nie mogę zapisać tego na dysku.

Wcześniej nie miałem takich problemów wie ktoś może jak to naprawić ?

Za pomoc daje Lilke !

ravensygna.png
Opublikowano

Być może to wina downloadera.

Bezpośrednio z przeglądarki jest tak samo?

Jak pobierasz z JDownloadera to powiem Ci, że mi ostatnio też szwankuje z deczka.

Opublikowano

HAHA jak zobaczyłem tytuł to się tak zacząłem lać że aż sąsiad do drzwi zapukał ale zepsułeś mi zabawę pierwszym zdaniem

ps.nie trzeba było tego pisać xD

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Heh szczerze miałem tu wbić napisać kilka zdań typu "Najlepiej będzie jak kupisz sobie słownik ortograficzny, bo od tego 'poprawnego' pisania aż komputer Ci posłuszeństwa odmawia :D"

Co do problemu

Wyskakuje tak zawsze ? Aha i nie bardzo rozumiem masz problem z plikami torrent ? Bo pobierasz 'downloaderem', próbowałeś normalnie przeglądarką ?

Hmm party czyli pobierasz pliki rozłożone na części :D A z jakich serwisów są te party ? Bo nie wiem czy wiesz, ale większość serwisów uploadujących pliki, usunęło je gdy była afera o acta :)

Opublikowano

W załączniku masz odpowiedź, tylko sobie pobierz ;)

A tak na serio to przeczyść komputer programem CCleaner, a jakby nie chodziło to pobierz ten plik z innej przeglądarki np. Internet Explorer...

Opublikowano

Pliki są z różnych serwisów np. Bitshare pobierane z premium.

A pobieram wszystko przez JDownloader.

Robiłem skan żadnych wirów.

ravensygna.png
Opublikowano

A innego rodzaju pliki bo w partach to zazwyczaj pliki rar. zip. itp. Próbowałeś np pobrać nute jakąś ? mp3 albo jakiś film ? Jeżeli jest to samo to nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :/

Spróbuj pobierać innym programem, może ten coś Ci blokuje.

I napisz czy próbowałeś pobierać przeglądarką.

Opublikowano

Jak problem się naprawi "sciongni" jak najszybciej słownik ortograficzny ; )

Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i zobacz jeszcze raz pierwszą linijkę tekstu ;*

ravensygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...