Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Sion czy evelyn a moze morgava

dokozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 1350 IP więc zastanawiam się nad postaciami takimi jak evelyn, sion, morgana lub ewentualnie pozbierać na shena. Lubie off tanki i postacie z dmg, ale potrzebuje pomagac mojemu koledze. Prosze o plusy i minusy. Postacie na 3vs3 i 5vs5.

Ps. wiem błąd w Morgana sory

mca.png
Opublikowano

-Morgana-Dobry mid champ ,posiada snare , posiada plame ktora umozliwia ci zebranie duzej ilosci minionow fantastyczna tarcza ktora moze wiele razy wspomoc troich sojusznikow ,i wspaniale ulti.Duza wada morgany jest to ze jest podatna na ad'kow typu talon albo range.Kiedys insta pick ,teraz coraz rzadziej banowana/brana(na low elo ofc)

-Nie napisales jaki sion cie interesuje to przyblize tobie siona ad i ap:Sion ap bardzo mocne combo(nie tak jak kiedys,nerf go troche popsul)bardzo ,ale to bardzo latwa farma i niezla dominacja mida ,wada jest nienajlepszy late.Sion ad tutaj to na odwrot sredni early duza zaleznosc od itemow ale na late z ulti jestes w stanie bardzo duzo zdzialac.

Evelyn:Nie chce mi sie tego opisywac ,nawet jak kiedys miala stuna to i tak bardzo mala nia gralem i duzo niewiem na jej temat, fakt jest taki ze w obecnej mecie oprocz dobrego roamingu jungli i lini jest useless

Opublikowano

Morgana offtank pod względem hp, armor i mres też lekko :) Sion chyba będzie dla Ciebie najlepszym wyborem, ofc sion ad - farmiąc dostajesz na stałę hp, stun, ulti w teamfightach niszczy wszystko:) Spróbuj sionem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja jestem za Sionem pod AD+Attack speed jest idealny zeby szybko nabic skill na E (czyli ten co za zabicie potwora daje HP na stale) jeszcze gdy ulti wlaczysz jestes wtedy prawdopodobnie nie do zabicia

Opublikowano

Ja jestem za Sionem pod AD+Attack speed jest idealny zeby szybko nabic skill na E (czyli ten co za zabicie potwora daje HP na stale) jeszcze gdy ulti wlaczysz jestes wtedy prawdopodobnie nie do zabicia

dostanie ignite´a i wyjebka

Opublikowano

dostanie ignite´a i wyjebka

nie do końca, po prostu będzie się leczyć mniej, ale nie na tyle mało, żeby od razu padać :O poza tym ignite nie trwa tak długo :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...