Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Multi Verse i AuthMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że

- Multi Verse, gdy robie portal teleportuje się i po prostu zmienia kierunek, jest to uciążliwe ponieważ zamiast patrzyć się na wyjście patrzysz się na ściane

- AuthMe, na samym początku, gdy wchodzi nowa osoba na serwer, rejestruje się i nagle wywala ją na dach, chociaż spawn jest ustawiony, gdzie indziej zaś jak usunełem AuthMe Gracz respi się poprawnie

Za wszelką pomoc Serdecznie dziękuje :D

Opublikowano

Jak wywala go na dach to ma pecha bo czasami tak jest xD.. Musi wpisać /spawn i bd na spawnie xD..

Re-installacja pluginu multiverse i ponownie zrób portal xD..

Opublikowano

Jest jeden sposób. Zrób portal od strony ściany tzn. wbij się w nią i zaznacz portal z drugiej strony. Powinieneś pojawiać się w drugą stronę czyli poprawnie. ;)

Opublikowano

Dziękuje za pomoc, lecz dalej nic. Czekam na inne propozycje :P. Jeżeli napisałem o MV troche chaotycznie to wytłumacze once again

Robie Portal na np Surowcowa, gdy go zrobię wchodze w niego i moja postać patrzy się w inny kierunek (północ chyba) i tak jest z każdym portalem

Opublikowano

To lepiej nie szukać odpowiedzi, bo co za problem odwrócić się od ściany? :)

Możesz też zrobić portal na środku pomieszczenia i z drugiej strony nie będzie wtedy ściany. ;)

Opublikowano

Wiem że nie jest to tam żaden wielki problem, ale to tak psuje efekt, a jak sie robi portal nie wpisuje sie kierunku świata ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...