Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][SZUKAM]IndustrialCraft, BuildCraft a x-ray [płatne... D: ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, otóż nakurwiam na modzie IndustrialCraft i BuildCraft ale kończą mi się kejwy i postanawiam poszukać kurwa mać xraya, ale co wgrywam xraya to crashuje mi gre, mam 1.0 bo czekam na 1.2, chodzi o to że Industrial korzysta z plików które zamienia xray i na odwrót, jak ktoś mi to połączy dostanie asz piendziesiont złotych, więc pisaći, gg w profiló.

Opublikowano

cześć, otóż nakurwiam na modzie IndustrialCraft i BuildCraft ale kończą mi się kejwy i postanawiam poszukać kurwa mać xraya, ale co wgrywam xraya to crashuje mi gre, mam 1.0 bo czekam na 1.2, chodzi o to że Industrial korzysta z plików które zamienia xray i na odwrót, jak ktoś mi to połączy dostanie asz piendziesiont złotych, więc pisaći, gg w profiló.

Hah to jakis zart ? Jesli tak to podły. Po 1 zamiast nakufiac idz po slownik JP Po 2 Polaczenie tych plikow jest de facto prawie nie mozliwe. I asz pendziesiont zlotych ?

sygna4.jpg
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...