Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-Poland.pl SERWER MINECRAFT

b4u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam serwera:) dostałem bana za to iż gracz się pytał jak ma aktywować konto napisałem że musi wysłać sms za 1 zł oraz zeby kupić ziemie musi wysłać sms za 9 zl :) tak jak mowiłem nie opłaca się grać admini troche nie ogarnieci pozdrawiam takie jest moje zdanie i nie polecam gry:) oto ss gdy dostałem bana:)http://screenshooter.net/8571885/chvfryj

15367309717451705657.png

Opublikowano

Dostałeś bana za to że zaczynałeś zniechęcać graczy przybywających na serwer ;) tak więc nie opowiadaj głupot, bo za darmo bana byś nie dostał ;)

Opublikowano

Polecam! Serwer bardzo stabliny, dobrze przygotowany i ma ładną mapę, widać że robili go od zera.

Gram tutaj już trochę i bardzo podoba mi się to że pilnują hackerów.

A co do Jesionna to też bardzo pozytywnie że banują takich graczy, którzy zniechęcają innych do gry.

ts-poland

Opublikowano

zakaz umieszczania linków zewnętrznych!

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...