Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki wpisać Mac adres

David1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!!!

Mam do was pytanie wiem że takiego typu tematy często występują ale nie mogłem takiego znaleść na mpc.

Zmieniam adres MAC

Wchodze w:

Panel sterowania------>System------>Menadżer urządzeń------>Moja karta sieciowa------>PPM i właściwości.

Chce zmienić adres MAC ale niewiem co tam mam wpisać losowy czy co?

Mam bana na CA i chce zmienić MAC adres.Z góry THX

Moje Posty:

10

50

100

150

Potem Dorobie ;D

Opublikowano

Nexon daje teraz hardware bany, zmiana MAC nic nie da, jedynym sposobem by się odbanować jest użycie programu pbdownforce 0.3.3.1, ustawiasz w nim safe mode i odpalasz.

Opublikowano

Ale ja dostałem bana 1,5 roku temu ;D a teraz zachciało mi się znowu grać.Zadziała jeszcze?

Moje Posty:

10

50

100

150

Potem Dorobie ;D

Opublikowano

Ale ja dostałem bana 1,5 roku temu ;D a teraz zachciało mi się znowu grać.Zadziała jeszcze?

Hmm, bo ja wiem, jak dostałeś bana tak dawno to powinno zadziałać, spróbuj zmienić adres MAC programem SMAC 2.0, tu masz tut jak zmienić:

http://www.mpcforum.pl/topic/418704-smac-20-obsluga/

Opublikowano

Nexon daje teraz hardware bany, zmiana MAC nic nie da, jedynym sposobem by się odbanować jest użycie programu pbdownforce 0.3.3.1, ustawiasz w nim safe mode i odpalasz.

Masz może do tego jakiś poradnik albo jakieś ss jak ustawać bo mi licenja wyskakuje.

Moje Posty:

10

50

100

150

Potem Dorobie ;D

Opublikowano

Jeszcze jedno mam modem czy zmiana MAC nie zaszkodzi mi w żaden sposób?

Zależy jak masz np. internet z UPC to zmiana MAC może odciąć cie od internetu bo właśnia na mac modemu masz uprawnienia do korzystania z internetu.

Najlepiej zmieniać MAC karty sieciowej ew. routera ale w modemie nie radze

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...