Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaufane stronki do kupna gier.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Allegro^^.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Allegro.

Allegro odpada ba tam w choya oszustow,oprocz Allegro wszyscy prawie KOntaGier polecają a oprocz tego co jeszcze ? ;D

Jeśli jesteś na tyle mądry aby dać się wychujać to już twoja sprawa.

; )

Opublikowano

Ja polecam kupować z Allegro, lub w empiku. Chyba że lubisz sklepy online to przecież bez problemu znaleźć w Google... Przecież mamy XXI wiek i jeżeli uważasz że co drugi sklep to fake to pzdr...

Opublikowano

Tylko na Steamie Drogo :D

Ok dzięki można zamknąć,dalbym wam like ale limit :D

Mówicie że na Allegro nie ma oszustów a jak kiedyś kupiłem klucz dm Mw2,dostałem go ale się okazało że był to klucz tymczasowy na 3 dni.

Pozniej napisalem mu to to chcial screena,dalem mu z zamazanym oczywiscie loginem,zaczal plakac czemu zamazalem login ? :D

Tacy kozacy sa wlasnie myslal ze ojebie mnie z konta wartego 200 zł :P

Postraszyłem choya sądem i oddał kase .

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

UP

Bo miałeś pecha i trafiłeś na idiotę należącego do 0,00001% społeczności allegro.

Ja kupiłem chyba z 23 gry na allegro. Wszystkie idealne.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Saturn, empik to jest najdroższe i najgorsze g*** jakie stworzono :) no i kontagier

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No to jak mam patrzeć na allegro kto oszust kto nie ? ;D

komenty ;p

Zdjęcia dołączone do aukcji, opis aukcji, szczegóły...

Czasem na zdjęciu jest gra, tylko każde zdjęcie jest na innej .. podlodze xD. gra warta 50 zł za 25.

Inna sytuacja, zdjęcia przedstawiały trzy inne egzemplarze - jedna plytka pęknięta, inna idealna 'bez ryski' a trzecia lekko ryśnięta.

Sam na allegro kupiłem i sprzedałem ~15 gier i jest git. Trzeba uważać.

Polecam także gametrade.pl, tylko, ze tutaj sporo oszustów -ale zawsze możesz kupić za pobraniem ...

Opublikowano

komenty ;p

Zdjęcia dołączone do aukcji, opis aukcji, szczegóły...

Czasem na zdjęciu jest gra, tylko każde zdjęcie jest na innej .. podlodze xD. gra warta 50 zł za 25.

Inna sytuacja, zdjęcia przedstawiały trzy inne egzemplarze - jedna plytka pęknięta, inna idealna 'bez ryski' a trzecia lekko ryśnięta.

Sam na allegro kupiłem i sprzedałem ~15 gier i jest git. Trzeba uważać.

Polecam także gametrade.pl, tylko, ze tutaj sporo oszustów -ale zawsze możesz kupić za pobraniem ...

No to patrzyłem wtedy co kupywałem mw3 gość miał 2,5k pzoytywów a chyba 4 negatywy,podobno boty są do tego...

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...