Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Myst Infinity , i pytanie o robienie perma "patch" ,P Event

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. opłaca się je kupować ? , jak widzę duży wybór z dropu i może lotnąć gówno :P , ale tak z 10 skrzyń albo więcej może coś fajnego dropnąć .

2. czy u nas też to zrobili jak na amerykańskim , że po tej nowej mapie z patchem robienie permów 3650 dni , jest niemożliwe ? , czy u nas zostaje bez zmian :P ?

3. zauważyłem przy update :

- Join the Infiltration Squad & Make It Out Alive! (22/02/2012 - 28/02/2012)

- Need a Permanent Weapon? (22/02/2012 - 28/02/2012)

hmmm , czyżby się spóźnili ze stronką czy po prostu sobie myślą o tych ich nowych broniach :> ?

Opublikowano

1. Czy sie opłaca? Średnio bo może gówno lotnąć ale za 10 skrzyn napewno cos dobrego wyleci ( z tego co pamietam te permy mozna sellbacknąć).

2. Pro po perma to niewiem ale mi sie wydaje że jak i u nich to i u nas ;).

3. Chyba tak ja na stronce tez nie mam nic o Need a pernament weapon możliwe że chodzi im tutaj o myst infinity

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up

W tym evencie chodzi zeby zagrac 10 rund na tej nowej mapie ale muszą byc skonczone i dostaje sie 1 gray key'a a tamta drugie to nie wiem ^^

@edit ok juz wiem trzeba zebrac w ciagu 7 dni 7 szarych kluczy a dostanie sie 1 czarny klucz ...

Opublikowano

@up

W tym evencie chodzi zeby zagrac 10 rund na tej nowej mapie ale muszą byc skonczone i dostaje sie 1 gray key'a a tamta drugie to nie wiem ^^

@edit ok juz wiem trzeba zebrac w ciagu 7 dni 7 kluczy chyba dobrze przetłumaczyęłm :D

Tak trzeba ale nie wytłumaczyłeś co sie dostaje.. Za 7 kluczy uzbieranych dostaje sie jeden czarny klucz nie zaszaleli :C

Opublikowano

1 Event już dodałem do spisu ale tego 2 nie, ponieważ nie jest jeszcze dodany na ich oficjalnej stronce

A z permami to niestety prawda :(

60308838.png

Z tej skrzynki Infinity Case lecą tylko permy i nie opłaca się kupować bo drogie.

Opublikowano

A jak juz dostaniemy jeden czarny klucz , to jak bedziemy mogli go wykorzystac ? i co z nim zorbic i gdzie :D

Wtedy musisz zdobyć Black Hisec Case, wylatują czasami w grze z zabitych wrogów, jak już ją zdobędziesz to będzie ona w twoim inboxie i tam ją aktywujesz.

@up szybszy ;p

Opublikowano

zauważyliście że medali nie ma ;) ? , a co do permów to NEXON big fail , po co to robią , przecież i tak po 10 niż więcej lat ta jedna osoba nie będzie grała a tak by miałą perma no ale jak im tak zależy żeby tylko kupić "perm" , no to ok ; ) , współczuję ludziom co mają sopmody,cqb camo,p90tr na tyle dni , czyli jak teraz wygrasz z renewala 999 days to perm ? , czy może nie , ahh ten nexon zawszę kur** gre :)

Opublikowano

a gdzie znajde ta czarna skrzynke , bo nie kumam bazy ... gram juz 3 tyggodiue i mam range T

lol, jak można grać 3 tygodnie i mieć Trainere? Skrzynki dropią wszędzie w niewielkiej ilości, najwięcej ich leci po 24, najlepiej dropią na Victorze.

Opublikowano

Panowie a mam pytanko , czy ma ktos texturke "chamsa" po tym nowym patchu ? Jak ktos ma moze mi podac ? ^^

Troche minełeś się z tematem nie prawda? Ale masz 1 post więc nie będe taki ciul i reportować nie będe.

Łapaj Chamsy

http://www.mpcforum.pl/topic/530534-mod-lenartsys-rez-sat-chams-v10-undetected/

Ciężko wejść do działu modyfikacje?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hmmm Texturki? dziwne

Pytanie do Moderatorów - Ktoś z Użytkowników podszył się pod mój nick w grze - D4rkSt4rS, proszę o sprawdzenie tego gdyż teraz inni użytkownicy forum oraz gry Combat arms mogą twierdzić iż używam Tkz " Texturki ", a więc jeśli jest możliwość usunięcia owego konta był bym wdzieczny - w grze nazywam się - -_D4rkSt4rS_

Dziękuje

Bywalec
Opublikowano

Co do skrzynki to zalezy od farta

Ja np. miałem z 2 skrzynek M6A2 SRT i P90 TR a jeden kolega miał MG21 a inny z 3 skrzynek dostał 2x mp5 mod i aug a3

A z następnej edycji dostałem XK-8 tactical

Nie nie można sell back tych itemów

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...