Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to:PP

Żabeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema bo mam konto na PL 85lvl i chciałbym zmienić email bo do starego email zapomniałem hasła i nie moge go odzyskać jedynie przez sms i piszą że musze wysłać tym numerem telefonu który podałem a już tego numeru nie posiadam;/ Da sie jakoś zmienić email??? albo zmienić w inny sposób;/

Opublikowano

Napiszesz do supportu m2 oni Cię przeniosą na następny tam poziom sprawy(czy coś takiego). Następnie wyśle Ci taki formularz, którym będziesz musiał napisac czy kiedyś konto bylo banowane, kiedy ostatni raz sm'y, kiedy założone itp itd.

Opublikowano

Jeśli już będziesz pisał do supportu to licz się z długim czekaniem za odp.

Zanim oni odpiszą trochę minie, nie wiem jak teraz ale zawsze tak było.

@mean3rd

Linki dajemy w code. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

support ci nie pomoże. musisz zdobyć hasło do email bo inaczej nieda sie.

Po co sie wcinasz jak nic nie wiesz. Wcale się długo nie czeka na odp. z supprotu. Zrobiłem kiedyś sobie konto na 10minmail i chciałem je sprzedać, napisałem do supportu i bezproblemowo.

Opublikowano

heh napisz do nich ja napisałem bo jakiś noobek chciał mnie ograbić z eq i dał mi konto bez e - mail ja napisałem do supportu że e - mail usunąłem i mi zmienili bezproblemowo ;) dałem pare ss postaci i w grze gadałęm z GM

Opublikowano

Miałem podobna sytuacje i odpisali że oni nie zajmują się takimi sprawami oraz jak zmienić e-mial tylko szkoda że właśnie nie znałem na niego passów. Na odp czekałem jakieś 2 dni.

Opublikowano

Nie zmienisz..

Jedynie przypomnienie sobie hasla..

zapewne dostales postac ;)

HłeHłe. napisalem do supportu ze chce zmienic emaila, a oni do mnie,ze mogłem go zapamietac i zamkniecei sprawy

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ojj, jeżeli nie znasz hasła do email to już na innego email nie zmienisz. Support pewnie powie ci to samo.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...