Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan Zobacz!

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sie w kilku rzeczach zapytać pierwsza sprawa to taka gdzie expic od 80 lev summonerem ? bo na avalon juz cięko leci z tych tablic... tzw czy sa gdzies tablice od 81 (misje)

Druga sprawa to taka mam misje (jeszcze) na Crespo King of mages nie moge znaleźć tego bosa by zrobic tą misje (kto wie gdzie jest)...

i Trzecia sprawa jakiego peta lepiej ulepszac na 91 lev?

Z gory dzieki i pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

do 85 rób na avalon tablice z desayer i aeries a w międzyczasie chodź na dead fronty( idziesz do deneb i tam do chain of fire).po wbiciu 85 bierzesz quest od hamona w draco i lecisz do python castle.tam expisz do 90 i idziesz na dunga który się nazywa cervice ...pozdrawiam

sry za błędy komórka

Opublikowano

Co do questa to musisz przejść cały dungeon w Crespo. Na końcu jest boss nazywa się Laiden. Jeśli potrzebujesz pomocy pisz PM.

Opublikowano

Co do questa to musisz przejść cały dungeon w Crespo. Na końcu jest boss nazywa się Laiden. Jeśli potrzebujesz pomocy pisz PM.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, w quescie na wejście do zamku zabijasz 100 Carbonów...

@EDIT

Zwracam honor, ty odpowiadałeś na inne pytanie ;D

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, w quescie na wejście do zamku zabijasz 100 Carbonów...

Ja odpowiedziałem na to pytanie:

Druga sprawa to taka mam misje (jeszcze) na Crespo King of mages

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...