Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ratunku Co Jest?!

bu1bu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 2 dni nie moge sie zalogowac na konto w sfyt2.podczas gry wywalilo mnie i nie moglem sie zalogowac a teraz gdy sie loguje wylacza mi gre

pisze zostaniesz połączony z serwerem>jesteś połączony z serwerem>proces logowania trwa i albo sie zawiesi albo wyłącza gre

z grą jest wszystko wporządku bo mój kumpel też tak ma

nawet przeinstalowałem i nic

teraz juz mnie 1 raz zalogowalo ale po czasie pokazuje blad podczas laczenia sie z serwerem i m1 jest chyba zbugowane bo postaci co byly w m1 nie laduje mi.czy wie ktos kiedy naprawia mape albo serwa???????????????????????????????????????????

zostane gm na kazdym serwie gg 9490447
Opublikowano

O wlasnie co dzisiaj bylo z tym serwem...gralem chwile i ludzie wyzucali item np. stale,zlodzieje,syriusze?

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

omg ja chcialem uzyc wielu ludzi stracilo konta.... wystarczylo wpisac id i ilosc sm ... nie wiem jak oni to zrobili (stronka z eliteverps)

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

ja stracilem acc jak piti1666 a ttylko id podalem...

p.s usunekli ten temat z eliteverps...

Opublikowano

chce tylko wiedziec czy do tego 28.08 napewno wlacza sfyt2 i beda odbugowane wszystkie mapy

zostane gm na kazdym serwie gg 9490447
Opublikowano

konta skasowane (zeby wszyscy nie mieli stalek i bron i na 70 i 75 !!) rejestracja offline

Opublikowano

zalsers podaj mi link do strony gdzie jest napisane ze nigdy nie odpala bo takie plotki to do miesnego;p

54585309939136444418.png

Opublikowano
zalsers podaj mi link do strony gdzie jest napisane ze nigdy nie odpala bo takie plotki to do miesnego;p

ale zart.... nigdzie nie pisze ale skoro nikt nie ma konta a rejestracja jest off to zanim zrobia nowego clienta (ewentualnie..)bo napewno cos robia dlatego reg off do tego jeszcze naprawic is to moze potrwac a nawet jak odpala to serwer padnie bo komu bedzie chcialo sie grac tutaj od nowa skoro sa juz lepsze serwery!!

NIEWIERZE zeby serwer kontnuowano tak jak byl poniewaz co im da ze zlikwiduja buga skoro i tak wszyscy maja rzeczy na 70 i 75 lvl!!!???Musieli skasowac postacie coz jak chcecie to wierzcie ze bedziecie mieli takie eq jak wczesniej ale potem nie plakac

• Dodaj nową pozycję...