Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Zbugowana postać ninji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , po postawieniu serwera mam problemik z postacią ninji.Ninja jest jakby duchem - nikt nie może na nią kliknąć , uderzyć . Ninją można przechodzić także przez wszystkie NPC. Nie wie ktoś co może byc nie tak? Za pomoc dam like.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Przy powstaniu jakiego serwera ? Mi się wydaje że prawdopodobnie nie sciągłeś wszystkich plików clienta.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest wina clienta , ponieważ inne osoby ktore probowaly sie ze mna bic lub kliknac też nie mogą tego zrobić mimo iż mają innego clienta.Jedyną rzeczą którą mamy taką samą są pliki root i locale.To może być spowodowane błędem w root lub locale?

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Sprawdze i dam edita.

Jeżeli to co mówisz jest prawdą to problemem będą pliki root , ponieważ na serwerze gra kilka osob i kazdy ma ten błąd mimo tego że ma innego clienta.(tylko to same root i locale)

@EDIT: Nowe rooty załatwiły sprawe.Kusicielka leci like.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

łap rooty tylko w servinfo.py zmień Ip na swoje

http://www.speedyshare.com/file/d6jXA/rooty.rar

Scan :

https://www.virustotal.com/file/95dd31110811ef74a279d33b8f6f8a951e5c861509446bbfbd67c328ebb0c890/analysis/1329917959/

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...