Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Amatorski wykrywacz hackerów w Warrocku

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie wiekszość z was znowu dostało bana i to nieuczciwego .. Kolega spędził u mnie całe ferie miał ze sobą laptopa na którym graliśmy we 2 w Warrocka ja grałem bez hacków a on z hackami i to nie GPS i tam no recoil tylko OPK i superjump pisali ludzie tyle razy że mają video i ss i jakoś bana nie dostał a drugi kolega nigdy nie grał na koncie z hackami bana dostał .. No coż ten wykrywacz działa na odwrot :P banuje uczciwych a hackerow zostawia :P

. .

Opublikowano

Cóż, inteligencja G1 <3

Jak im nie zapłacisz to nawet dupy z fotela nie ruszą, by zająć się grą... >.<

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy. Możliwe, że znów za 2 tygodznie zrobią mass unbany. Ale to już byłaby parodia... -.-

Jednak z drugiej strony widać, że "próbują" coś robić.

32354141673387527780.png

Opublikowano

E tam pierdolicie...bany za nic bardzo żadko lecą...ja dostałem kiedyś dlevel (50 level) bo wbiłęm na 20 levelu 20% bez hacka ale siedziaęłm w roomie z kolegami co mieli i fastplanty walili...więc czasem może sie zdarzyć ale wiesz mi jeśli twój kumple teraz nie dostał to i tak go dopadną nabijałem kiedyś na opk na zombie i nie grałem 2 miesiace i nagle bann:) pzdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak kurwa... Ile grasz w wr?? Kolega gra od bety i poleciały mu z 4 bany na wysokie lv.60+

I nie jechał na hackach czy coś. Wiec kurwa nie mów, że rzadko. Prawda jest taka, że g1 nie potrafi napisać porządnego skryptu do banowania ....

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Za nic na pewno nie poleciał, wystarczy, że miałes jakis programik(niekoniecznie hax), który kompletnie niczym sie mial do wr'a ale skrypt to wykryl jako hax i bam. Dla mnie to lepiej żeby zrobili coś z tymi lagami, bo to bardziej iryutje niz hax. Idziesz za sciane i padasz...

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

To jest właśnie nasze G1 :D

Ten co gra czysto dostaje bany/dlvl a ten co gra na hackach to nie jest karany :/

@ TOP

Kolega Miał może włączonego Game Booster lub coś tego typu???

Niech Napisze ticketa żeby go przeskanowali od a do z.

Może pomoże :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...