Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 2 Questions

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam 2 pytania odnośnie Battlefield'a 3.

1. Co się stało z działem? Nie ma już podpiętych tematów, wszystko w nieładzie (jak się pisze w nieładie, razem czy osobno?)

2. Czy podkręcenie mojego processora pozwoli mi na zagranie w Battlefield 3?

Specyfikacja

• Processor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.3 GHz
  • Karta Graficzna: Nvidia GeForce 9600GT
  • RAM: 2GB
  • System: Win 7 32 bit

Mi działa battlefield 3 ale z takimi lagami że wygląda to jak pokaz slajdów i dźwięk jest podwójny. Jak ktoś ma spadek FPSów i tak klatkuje to ja mam tak cały czas. Myślę że po podkręceniu tego procka na troszkę więcej taktowania uda się na najniższych super coś tam wymaganiach zagrać bez lagów.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

W wymaganiach pisze że Potrzebna jest karta GeForce 8800 GT a ja mam 9600GT ale mam za słaby processor.

Opublikowano

Mi działa battlefield 3 ale z takimi lagami że wygląda to jak pokaz slajdów i dźwięk jest podwójny. Jak ktoś ma spadek FPSów i tak klatkuje to ja mam tak cały czas. Myślę że po podkręceniu tego procka na troszkę więcej taktowania uda się na najniższych super coś tam wymaganiach zagrać bez lagów.

Przetaktowanie nic nie da. Błędy z dźwiękiem występują na dual core. Cud, że ci chodzi na low BF3 :)

Opublikowano

Teraz powiem wam o cudzie. Przełamałem barierę ograniczeń !!!

Po zainstalowaniu wszystkich najnowszych sterowników odpaliłem Battlefield'a. "CO JA PACZE" ? Brak lagów, może czasami tzn."spadek fpsów". Przechodzę kampanie, grałem w multi ale tam już się nie da grać. Mam wielkie opóźnienie ale gra chodzi płynnie.

To dowód na to że każdy kto ma lepszy komputer ode mnie może spokojnie grać w Battlefield'a.

Pozdrawiam i temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...