Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bany Za Kbota

marekur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga bo czepie bp wszystkie konta i daje bany radze aby iwan się postarał bardziej.

Kto latał w ostatnim miesiącu na kabocie na 100% ma 1wsze lub kolejne ostrzeżenie.

Mi niestety 3 konta coś załapały .

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

• 50% punktów doświadczenia
  • 50% poważania
  • 50% kredytów
  • 100% z Twojego Jackpota
  • 100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 30 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 60 sekund.

Opublikowano

1. Brak prefiksu

2. Napisałeś : "

Kto latał w ostatnim miesiącu na kabocie na 100% ma 1wsze lub kolejne ostrzeżenie" ... ja jakoś nie dostałem a bocę ile tylko można ( aktualizacje botów = przerwa ) Więc to jest jak loteria złapią Cię albo i nie.

Opublikowano

ja dostałem na stałe bana nie moge wejsc na konta

Opublikowano

A kolega odkąd dostał pierwszy stopień nie bocił, ogólnie mało grał. A co? Wczoraj się loguje i widzi, że drugi stopień dostał ^^. Musi listy do Niemiec pisać, a szkoda konta bo to fullka jest ^^

Opublikowano

Uwaga bo czepie bp wszystkie konta i daje bany radze aby iwan się postarał bardziej.

Kto latał w ostatnim miesiącu na kabocie na 100% ma 1wsze lub kolejne ostrzeżenie.

Mi niestety 3 konta coś załapały .

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

• 50% punktów doświadczenia
  • 50% poważania
  • 50% kredytów
  • 100% z Twojego Jackpota
  • 100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 30 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 60 sekund.

"Uwaga bo czepie bp wszystkie konta i daje bany radze aby iwan się postarał bardziej." Co ma Ivan z tym wspólnego ?

Jak latasz bez przerwy na jednej mapie po kilkanaście godzin to się nie dziw.

bugpointblack.png

Opublikowano

Pamiętacie jak mówiłem, że programiści BP to nie mało zdolni nastolatkowie, i że każdy z nich przewyższa swoją wiedzą niejednego Ivana(a zwłaszcza Ivana - bo to nie programista...), i znajdą sposób na każdego bociarza...

Nie ma rzeczy doskonałych - mówiłem każdy bot jest wykrywalny.

Opublikowano

Pamiętacie jak mówiłem, że programiści BP to nie mało zdolni nastolatkowie, i że każdy z nich przewyższa swoją wiedzą niejednego Ivana(a zwłaszcza Ivana - bo to nie programista...), i znajdą sposób na każdego bociarza...

Nie ma rzeczy doskonałych - mówiłem każdy bot jest wykrywalny.

O nastolatków ich nie podejżewalem ale o to ze nie są programistami to tak. Ta masa bugow to masakra. Wszędzie błędy. Z wrotami, dresy... Na okrągło. Teraz ten brak laserow na widoku statku

Opublikowano

nie trzeba się martwić ;d nie banują i nie wykryją szybko :)

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Jak latasz bez przerwy na jednej mapie po kilkanaście godzin to się nie dziw.

Ja caly czas na x-8 wale i jakos nic jeszcze nie dostalem. Wiec powiem Wam aby jedno... BP rozwala te konta ktore maja duzy zarobek urki bez bicia kubika itp wiec nawet jak ktos bez botka sie trudzi to bedzie podejrzewany

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...