Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6350

TheMineOfMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Yorick vs Sheen

Zależy mi na: Dobry solo toper na rankedy.

Dodatkowe informacje: Prosze o podanie plusów i minusów postaci. Za takie posty daje like :).

Wiem, że podałem 2 zupełnie inne postacie, ale nie wiem którą wybrać.

82949578565395015480.jpeg

By Me.

Opublikowano

Yorick-Mega mocny top i early/mid game po zlozeniu manamune i troche wystakowaniu masz high dmg ,jestes praktycznie nie do ubicia na lini ,tylko strong gangi moga cie zabic oraz wspaniale ulti ktore odpowiednio rzucone najlepiej na Ad Carry sprawia ze wygrywa sie teamfighty 6v5 fajna sprawa

Shen-Teraz to offtank mocny top ,praktycznie nie do skontrowania (warwick i irelia kiedy zrushuja wits enda moga dac rade)dobre ulti wspomagajace po tym buffie naprawde bardzo mocny ,ale nie badz pocieszony tym mocno z powodu tego ze riot juz zaplanowal nerfa dla tej postaci

Opublikowano

@UP

Po pierwsze, Shena kontrujesz wszystkim, co może przepchnać linię pod jego wieżę, gdyż nie ma żadnego sposobu na szybkie farmienie i pod turretem traci dużo CSa.

Drugą kontrą jest ad carry z AA range > jego taunt; wtedy w przepychanie się nie bawimy.

Trzecią wszelkie offtanki które mają znaczny dmg w late game i sposob na prot swoich carries ( gdzie dmg Shena jest znikomy ).

@TOP

Jak myślisz o rankedach, musisz ogarniać kilkanaście champów na swoich ulubionych pozycjach, gdyż 90% gier kończy się na Champ Select'cie -> już tam albo masz debili, albo ogarów, i już tam albo counterujesz, albo nie.

Yorick najlepszy champ na hell elo <1200, ze względu na częste gry z double topem. Yorick ma najlepsze 2v1 w grze.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

o Yoricka nic nie wiem nie grałem ale umiem dość dobrze grać Shenem i Shen jest do ogarnięcia nie ma , że kupisz i jesteś już pro . Shena trzeba ogarnąć i to jest 1 minus moim zdaniem reszta jest doskonała. Możecie się nie zgodzić :( ale to moje zdanie :) pozdro B)

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

o Yoricka nic nie wiem nie grałem ale umiem dość dobrze grać Shenem i Shen jest do ogarnięcia nie ma , że kupisz i jesteś już pro . Shena trzeba ogarnąć i to jest 1 minus moim zdaniem reszta jest doskonała. Możecie się nie zgodzić :( ale to moje zdanie :) pozdro B)

Już nie przesadzaj, Shen jest łatwy w ch*j, szkoda że mu się nerf szykuje.

Opublikowano

Już nie przesadzaj, Shen jest łatwy w ch*j, szkoda że mu się nerf szykuje.

pfff jak sądzisz , ja napisałem "możecie się ze mną nie zgodzić" pozdro

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Shen dostał buffa ostatnio, a kontruje go AD carry z dużym range, ponieważ ten jego dashyk ma nie za specjalny zasięg :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ad range to tylko TYLKO vayne go scountruje na lane phase i moooze caitlyn przez zasieg

Najlepsze kontry na obecnego shena to irelia i ww kiedy zrushuja wits enda

• 2 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...