Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da fock

fejkenz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sup. Właśnie przeglądam sobie różne działy na forum i odpisuję gdzie mi się podoba. Jednak zauważyłem coś idiotycznego, co jest na forum od dłuższego czasu i strzelam, że zaczęło się od metina. Jebane generatory na wszystko zrobione przez kogoś, kto chciał się podlizać. Chcesz zadać proste pytanie w odpowiednim dziale? Nope, fuck you. Najpierw odwiedź nasz generator tematów, wypełnij wszystkie niepotrzebne okienka i kopiuj wygenerowany temat w 30 różnych czcionkach i kolorach.

Przykład z League of Legends:

http://gim1chojnice.pl/lol/1.php

Powie mi ktoś na chuj robić generator do takich tematów? To, że każdy temat wygląda tak samo nie znaczy, że jest lepiej.

Jak powinno być:

http://www.mpcforum.pl/forum/290-counter-strike-16/

Każdy kto reklamuje serwer może wrzucić do tematu co mu się podoba. Nie ma żadnych idiotycznych zasad i nikt nie płacze. Słaba reklama bez ważnych informacji? Nie ma problemu, strata dla autora.

Ruszcie czasem mózgiem i dupą, a jak wam się nie chce ogarniać tego to nie składajcie aplikacji, kty.

Dzięki, już się wypłakałem.

Opublikowano

Bez tego nie było by ładu i składu. Szukasz dziury w całym.

Nah, 3 lata temu nikt nie płakał. Po prostu tutaj moderatorami byli ludzie z mózgiem, a nie byle kto.

Opublikowano

3 lata temu tutaj gówno było, to forum nie miało takiej potrzeby.

Jest ład, jest skład nie ma syfu.

; )

Opublikowano

3 lata temu tutaj gówno było, to forum nie miało takiej potrzeby.

Jest ład, jest skład nie ma syfu.

Gówno było? Raczej w metinie w porównaniu z tym co jest teraz (Też gówno, trochę większe ale wciąż gówno)

Ładniej =/= lepiej

Opublikowano

Czepiasz się chłopie, jest w porządku wszystko, wszystko jest posegregowane i dobrze widoczne.

To dlaczego do pogaduszek nie ma generatora tematów? Przecież byłoby posegregowane i jeszcze lepiej! Mnie osobiście takie rzeczy śmieszą, bo jeżeli nie zastosujesz się do takiego gówna to po prostu dostajesz warna na ryj, a i tak wszyscy mają wyjebane na jakieś wzory, skoro można coś napisać samemu i wyjdzie lepiej.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Pomyślmy bo pogaduszki to właśnie pogaduszki ? Kto wie co komu przyjdzie do głowy, jeden pisze o siłowni inny o dziewczynie ...

Fajnie jest jak jest jestem na tym forum dobre 4 lata, kiedyś wcale nie było gorzej, teraz jest po prostu bardziej nowocześnie :D

Opublikowano

Pomyślmy bo pogaduszki to właśnie pogaduszki ? Kto wie co komu przyjdzie do głowy, jeden pisze o siłowni inny o dziewczynie ...

To nie może być tak w innych działach? Może tam też ludziom przychodzi zawsze coś innego do głowy? Równie dobrze do każdego działu można wprowadzić te generatory, skoro tak się na nie napaliliście.

4to7r2K.png

Opublikowano

ta, i np. w metinie ludzie będą robili prezentacje na odwal typu podanie ip i spol a teraz przynajmniej można coś z tym zrobić. jak ktoś chcę coś więcej napisać, to nawet da to wszystko z generatora do spoilera i będzie git o.O

fs_overall.png

Opublikowano

ta, i np. w metinie ludzie będą robili prezentacje na odwal typu podanie ip i spol a teraz przynajmniej można coś z tym zrobić. jak ktoś chcę coś więcej napisać, to nawet da to wszystko z generatora do spoilera i będzie git o.O

Jaka prezentacja, taka osoba, czy tam serwer, więc w czym problem?

4to7r2K.png

Opublikowano

w tym problem, że osoba czytająca to nie będzie nic z tego rozumiała i pomimo tego, że serwer może być fajny to na nim nie zagra bo zbyt mało informacji zostało mu przedstawionych.

fs_overall.png

Opublikowano

w tym problem, że osoba czytająca to nie będzie nic z tego rozumiała i pomimo tego, że serwer może być fajny to na nim nie zagra bo zbyt mało informacji zostało mu przedstawionych.

Słaba reklama > Autor jest idiotą > Serwer nie jest fajny. Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...