Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czarny obraz

Sigal^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z czarnym obrazem gdy włączę grę i kliknę np my character to jest czarny obraz i widać tylko postać.

I nie wiem co z tym zrobić instalowałem sterowniki, reinstall gry i nawet format nie pomógł

czy może wie ktoś co z tym zrobić ??

Opublikowano

czy to jest poradnik ?

przenoszę temat i zmieniam nazwę, następnym razem dostaniesz warna.

Opublikowano

Podsumowanie Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Home Edition Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Płyta główna: Typ procesora Mobile DualCore Intel Pentium M, 1866 MHz (14 x 133) Nazwa płyty głównej Acer Aspire 5610 Mikroukład płyty głównej Intel Calistoga i945GM/PM Pamięć fizyczna 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Typ BIOS'u Phoenix (08/12/08) Ekran: Karta wideo NVIDIA GeForce Go 7300 (256 MB) Karta wideo NVIDIA GeForce Go 7300 (256 MB) Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] Multimedia: Karta dźwiękowa Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller Magazyn: Kontroler IDE Standardowy podwójny kontroler PCI IDE Dysk fizyczny WDC WD1600BEVS-22RST0 (149 GB, IDE) Napęd dysków optycznych TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D Status dysków SMART OK

W innych grach z grafą nie ma problemu

dodam jeszcze że to jest laptop

Opublikowano

Karta troche słaba a wiadomo nie od dzisiaj że komputer jest lepszy od laptopa do gier.

Reinstall CA/Odpal Grę z gameboosterem/zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...