Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przycisk "Fn" na laptopie

yoshizaki1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem z Przycieskiem "Fn" zauważyłem go dopiero kiedy zainstalowałem metina ponieważ tam sa magie na f1, f2, f3 oraz f4 i zeby ich uzyc musze przytrzymac przycisk fn a kolega ma rowniez laptopa i jesli chce uzyc tamtych magi to juz nie musi trzymac tego przycisku jak to zmienic zeby było na odwrot

Tyczy sie to rowniez innych rzeczy ktore sa oznaczone na przyciskach od f1 do f12 jesli chce zrobic obraz jasniejszy to nie trzymam przycisku fn a u kolega mam ze trzeba trzymac fn i chcialbym to zmienic

Z góry dzięki

downloadgraph.gif
Opublikowano

zainstaluj soft do laptopa/klawiatury i łaskawie podaj co masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mam windowsa 7

Robemowi chodzi o Soft pod przycisk FN. U mnie w TOSHIBIE jest takie coś po naciśnięciu FN pokazuję się taki pasek z funkcjami różnymi przycisków nie da się tam zmienić też mam pod F1 +++++

Opublikowano

1. restart komputera (ewentualnie wlacz go, jesli jest wylaczony)

2. nacisnij f10, zeby wejsc do biosu (lub inny czasem klawisz, ktory to umozliwia)

3. wejdz do zakladki "system configuration" (konfiguracja systemu)

4. pozniej znajdz zakladke "action keys mode" (ustawienia klawisza fn)

5. nacisnij klawisz enter, by wejsc do zakladki enabled/disabled (wlacz/wylacz)

6. wybierz disable (wylacz)

8. nacisnij enter, by zachowac zmiany (save changes) i zrestaruj windowsa.

skopiowałem z netu nie chce mi się znaków polskich poprawiać :)

jeśli nie ma tam opcji szukać podobnej albo przeczytać instrukcje dołączona lub sobie ściągnąć z netu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

siemka mam ten sam problem ale , nic nie rozumiem z tego tylko w moim przypadku chcial bym grac w tibie i musze trzymac klawisz FN tylko ze ja mam na f1 Windows help and support F2 jasnosc f3 jasnoc f4 ekran maly , duzy ,sredni f5 nic f6 przwijanie f7 stop start f8 przewijanie f9 glosnosc f10 glosnosc + f11 wyciszyc dzwiek a f12 to laczenie internetu nie znam sie na tym prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...