Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Dobry tank

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: dużej obronie oraz dość dobrym ataku.

Preferuję: Wyżej. Kolega ma słabego kompa, więc żeby postać nie miała skilli bardzo obszarowych np. ulti gangplanka, ziggsa. Grał rammusem i cho gathem (volibear odpada).

Tworzę temat na prośbę kolegi ;P.

Opublikowano

Rammus ! Pro pasywka, 25% armora zamienia się w AD, do tego 3 sekundowa prowokacja, doganianie przeciwników na Q i wbijanie się do teamfightu z włączonym ultem oraz W. Maskara totalna, ale niestety jest często banowany na draftach ;/ a na rankedach nie wiem bo jeszcze nie grałem ;d

Opublikowano

Rammus ! Pro pasywka, 25% armora zamienia się w AD, do tego 3 sekundowa prowokacja, doganianie przeciwników na Q i wbijanie się do teamfightu z włączonym ultem oraz W. Maskara totalna, ale niestety jest często banowany na draftach ;/ a na rankedach nie wiem bo jeszcze nie grałem ;d

Taaa. Czytałeś co pisałem ? Skoro grał Rammusem to chyba wie jakie skille.

Opublikowano

udyr jest zajebistym junglerem ale jest bardzo trudny jezeli latwo ogarniasz to go bierz. shenem nie gralem ale po buffie jest op

Opublikowano

nie trafiłem ;p niech bierze katarine ;p bo Voli to nie chce ale może być jeszcze Galio ;d

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

nie trafiłem ;p niech bierze katarine ;p bo Voli to nie chce ale może być jeszcze Galio ;d

Co za zjeb, koleś się pyta o Tanka, a ty muz takim gównem jak Katarina wyjeżdżasz?

@Do tematu: Moje top 4 tanków: Shen,Amumu,Rammus,Galio.

Opublikowano

Maokai, Shen, Galio: Tankowie godni uwagi. Rammusa nie kupuj, dostał teraz nerfa i to porządnego na tarczke!.

wobqx.jpg
Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: dużej obronie oraz dość dobrym ataku.

Preferuję: Wyżej. Kolega ma słabego kompa, więc żeby postać nie miała skilli bardzo obszarowych np. ulti gangplanka, ziggsa. Grał rammusem i cho gathem (volibear odpada).

Tworzę temat na prośbę kolegi ;P.

Shen - klasyczny. Brak dobrych wartości i trudno zabić na pierwszyc 5 levelach.

Tryndamer - Ciezko sie nim gra bo czesto sie wraca na spawnpoint, kryty czasami ok. 1400 mi wychodzą ( z setu 100 % szansy na krytyczne ) + ma ok. 4,200hp

El Mundo - Z full setem + Te dodatkowe marki (medale) to można nim mieć 9800hp.

Nukereq.png
Opublikowano

ja tam zawszę pod tanka i ad robię-Wariwcka,tryndamera i olafa :P

Tak jak up napisał tryndą kryty na 18 lvl wchodzą i po 800 co 2/3 uderzenie więc staty zazwyczaj mam 23/3/30 :D

Dlatego polecam Tryndę,kupujesz Plemienną,2x krwiopijce 2x infinity i 2x widmowego tancerza

Nie dość że bijesz po 1k,masz 3.5k hp to jeszcze za kazde uderzenie kradniesz 200-300 hp :D

cmpunksignaturebyfxtrea.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...