Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Działającego Priva Shaiya

BaaKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam działającego priva do shaiya.. Prosiłbym o stronke do rejestracji i najlepiej patcha żebym nie musiał pobierać clienta :] dam ++++

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Shayia Xtreme !

Polecam

Strona:http://shaiya-xtreme.game-server.cc/

Shayia Xtreme !

Polecam

Strona:http://shaiya-xtreme.game-server.cc/

Opublikowano

witam szukam działającego priva do shaiya.. Prosiłbym o stronke do rejestracji i najlepiej patcha żebym nie musiał pobierać clienta :] dam ++++

BaaKu nie jestem zwolenikiem oficjala ale jak narazie i chyba tak zostanie to nie ma dobrego priva żadnego a ci co tu adresy ci dają to zapewne ich servery ;D

Póki pseudo admini privów sie nie zbiora i dogadaja nad zakupem dobrego hosta to zapomnij o graniu na privie no chyba że lubisz 1 dzień pograć 3 poczekać bo server down hehe i tak na okrągło (na dobry serv musi być ekipa , kasa , wolałbym pograć na servie stabilnym lecz z opcja płatności co by wystarczała na utrzymanie servera niż na tych tygodniowych pseudo priv serverach )

Opublikowano

No to ja w takim razie współczuję zaburzeń psychicznych spowodowanych ogromnym pechem w poszukiwaniu serwera. Powiedz mi jakim cudem znalazłeś jedynie serwery, które przetrwały tydzień? Na UW nie grałeś? WoS'a ominąłeś? Bez przesady...

6504.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...