Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] QR i ban

CastielArchange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W combata gram juz troche czasu ale jeszcze sie z tym nie spotkalem

Gralem sobie przedchwila w Quarantine i zamienilo mnie odrazu w zoombe , po czym napisalem na czacie zeby gosc mnie zabil (kill me) ... czy za to jest ban ? jakis francuz na czacie napisal ze to jakis pawer leveling i bede mial bana ...

bardzo prosze o szybka odpowiedz.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Zmieniam nazwe

Co do twojego problemu , to jest "darmowe fragi" , banowane .

Opublikowano

też mam takiego ss już od 2 miechów również żartowałem że dostanie bana , może będziesz miał szczęście i francuzik będzie tak leniwy jak ja i nie zreportuje cie ;p

Jak masz very low rank zacznij od nowa xD

Opublikowano

Tzw. power lvling , free killing i za to jest bann . Na qr nie można robić wielu rzeczy i musisz na to uważać np. pisanie ile Hp ma zombi . Za to też jest bann .

Musisz liczyć na to , że Cie nie zraportują .

btw. Chyba za shootanie w czyjeś miny też jest ban ^^ .

Opublikowano

Tak, za to jest ban, ale nikt pewnie nic nie zrobił bo im się nie chce. Mój kolega power levelingował z 3 innymi przy 16 playerach co rundę i bana nie dostał. Więc jeżeli ktoś Ci zrobił ss i raportnął [w co wątpie] to niestety ban...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tzw. power lvling , free killing i za to jest bann . Na qr nie można robić wielu rzeczy i musisz na to uważać np. pisanie ile Hp ma zombi . Za to też jest bann .

Musisz liczyć na to , że Cie nie zraportują .

btw. Chyba za shootanie w czyjeś miny też jest ban ^^ .

Czarp225

Napisałeś że przy strzelaniu w miny można dostać bana ale screen nie wystarczy bo co na nim będzie koleś z pistoletem strzelający w miny równie dobrze mogą być jego musiał byś nagrywać film a to raczej niewiele osób stosuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...