Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak kickac ludzi z swojego rooma (full legal)

Japierd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zwracam sie z prozba o odpowiedz, czy mozna kickac ludzi z romu nie majac Elite, Super Moderatora? Tzn, mam zwyczajnego moderatora obok nicku (M) i chce np kicknac jakiegos Turka albo nupka, jak to zrobic?

P.S Do wszystkich cheaterów!!!

Nie uzywajcie hakow przez was COMBAT ARMS EU traci urok i sens !!

HACK

Pozdrawiam userow forum, graczy combata bez hakow KokoszXx

// Czy nie zapominasz że to forum o hackach ? / Bebson

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak da sie jeżeli masz Range SSG1 (lub wyższą) możesz rozpocząć głosowanie na wywalenie kogoś z pokoju Klikasz F5 klikasz numerek (przewinienie) np numer 4 (hack's) i klikasz f5 wtedy zaczyna sie głosowanie jezeli więcej ludzi będzie za wywaleniem gracza to gracz zostanie wywalony (roznica głosow musi byc 3+) czyli np 10 osob na tak 7 na nie wtedy gracz jest kicknięty.

Takiego czegoś nie można używać np. Na one man army.I nie musisz mieć żadnego moderatora żeby to zrobić

@down ale głosowanie można robić no nie?-,- Oczywiście od kopa nie da sie nikogo wywalić wtedy można sie zastanawiać po co elite/super elite jeżeli by sie tak dało

Jeżeli masz pytania takiego kalibru zapraszam na pw

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

nie można, nexon tak urządził grę że jeżeli chcesz takie coś robić to musisz mieć majora 2 albo wydać nx na elite moderatora

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

nn49261111 to akurat wiedzialem Vote to tak wiem :P Chodzi mi o to ze czasami jak wchodze do rooma wywalaja mnie i wyskakuje komunikat "Kickeded by Elite Moderator" i chodzilo mi zeby dowiedziec sie czy ja tez moge wywalac. Wyjasnione mozna zamknac.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...