Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProEloEloBoszcz

AdrRek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś kolejna akcja z tym kolesiem w roli głównej. ProBoszcz... Sam dobrego serwera zrobić nie może, a co wyjdzie jakiś normalny i ludzie chcą pograć, to ten od razu ładuje się z butami i niszczy ciężką pracę ludzi. Żal mi takich ludzi i ich poglądu na świat, żal jego poszanowania cudzej własności, pieniędzy, pracy.

Rodzice nie wychowali? Może problemy z życiem w normalnym społeczeństwie? Nie wnikam, a psychologiem nie jestem, żeby zgłębiać ten ciężki przypadek.

Proszę tylko o odpowiedź jakiegoś ogarniętego człowieka, dlaczego żadne konsekwencje nie są w stosunku do niego i jemu podobnych wyciągane. Rozumiem Anonymous i inne grupy hackerskie, które działają z myślą o poprawie sytuacji na świecie, ale czegoś takiego zdzierżyć nie mogę.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Zgadzam się z tobą proboszcz nie umie zrobić własnego serwera a teraz sam psuje całą prace teamu przecież oni robili wszystkie pliki ponad rok a ty weszłeś do ich bazy i wszystko pousuwałeś cioto jebany

apa3s.jpg

Opublikowano

Nie wyzywajmy tutaj nikogo, ponieważ wiemy co większość myśli o takich ludziach. Proszę o kulturalne wypowiedzi na temat i pytanie przeze mnie zadane.

A szanownego Moda o edycję tematu na Dyskusje.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

To po jakie gówno takie dzieci przyjdą i rozwalają proboszcz robił akainta i go atakowali i padł a teraz proboszcz wyżywa się na serwerach co dopiero wystartowały

apa3s.jpg

Opublikowano

Masz swieta racje , dzieki , ze wkoncu ktos o tym normalnie napisal. Jedno slowo sie na jezyk nasuwa - idiota.. Osoba , ktora niszczy czyjas prace to debil , totalny debil.. Mozna spekulowac czy moze zazdrosc go zrzera , czy tez denerwuje sie bo komus wychodzi a mu nie. Jak juz podkreslilem wyzej , tacy ludzie powinni podlegac ustawie zwanej ACTA ,mialaby ona wtedy podstawne zastosowania.

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

:D poczytac sobie mozna :D hehe i na dodatek niezły z tego ubaw mam:D. Pozdro:)

BTW... wyprostowanie do tego wszystkiego co się tu dzieje. Jak juz napisałem we wcześniejszym temacie Lexilia nigdy nie wystartuje , i to juz wiedzieliscie od samego początku od kiedy KulZ ukradł nam całe pliki i robota poszła na marne, trafiły one własnie na Lexilie wiec teraz macie odpowiesz na pytanie dlaczego owy serwer nie wystartuje nigdy pod tą nazwą . Pozdrawiam i polecam dac sobie na wstrzymanie co po niektrórym :). Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Witam.

Dziś kolejna akcja z tym kolesiem w roli głównej. ProBoszcz... Sam dobrego serwera zrobić nie może, a co wyjdzie jakiś normalny i ludzie chcą pograć, to ten od razu ładuje się z butami i niszczy ciężką pracę ludzi. Żal mi takich ludzi i ich poglądu na świat, żal jego poszanowania cudzej własności, pieniędzy, pracy.

Rodzice nie wychowali? Może problemy z życiem w normalnym społeczeństwie? Nie wnikam, a psychologiem nie jestem, żeby zgłębiać ten ciężki przypadek.

Proszę tylko o odpowiedź jakiegoś ogarniętego człowieka, dlaczego żadne konsekwencje nie są w stosunku do niego i jemu podobnych wyciągane. Rozumiem Anonymous i inne grupy hackerskie, które działają z myślą o poprawie sytuacji na świecie, ale czegoś takiego zdzierżyć nie mogę.

Znam ProBoszcza i dzieciak to nie jest. A to, że rozwala to sprawa jego i właścicieli tych serwerów jak mają problem to na policje. Ich wina ;-) powiadasz wbił do bazy widocznie jej nie zabezpieczyli.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

ProBoszcz dzieckiem nie jest :D to 1 i niech robic co chce po 2 Lexilia czy jak to gowno sie zwie ma wielu wrogow a Team nic nie ogarnia pozdro Wzieli Badara ktory tez nic im nie pomogl ani nie zrobil

Opublikowano

ProBoszcz nie shakowal Lexali ! On tylko tak pisze bo chce byc slawny .. kto inny ja shakowal wiem o tym poniewaz siedze z tymi gosciami na skype :)

Opublikowano

ProBoszcz nie shakowal Lexali ! On tylko tak pisze bo chce byc slawny .. kto inny ja shakowal wiem o tym poniewaz siedze z tymi gosciami na skype :)

Weź sie z takim ryjem tutaj nie pokazuj.

wywalilem /k

Opublikowano

up irytujace taki cwany to ty się pokaż a nie oceniasz innych ... Nie wiem kto zchakował ale skoro kurlz ukradł to proboszcz chciał się zemścić ;p

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

up irytujace taki cwany to ty się pokaż a nie oceniasz innych ... Nie wiem kto zchakował ale skoro kurlz ukradł to proboszcz chciał się zemścić ;p

Stary jak mam krzywa kaste to nie pokazuje proste i jemu tez to zalecam.

wywalilem /k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...