Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven vs Irelia

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irelia best solo top atm

Irelia ma zajebista farme ,ciezko odciagnac cie od niej,true dmg sprawia ze masz naprawde mocny dmg nawet juz na early

Riven mobilna postac wyjebane dmg

Hmm podsumowując Irelia na carrowanie gier bardziej sie nada ,tylko trzeba farmic farmic i jeszcze raz farmic

Opublikowano

Dokładnie irelią wiele zależy od farmy w early game i raczej taka irelia w early wczesnym nie ma na co liczyć w bezpośredniej walce z riven.Irelią przez połowę gry farmisz a potem ownisz w late game . Riven na solo topie natomiast może się bić bezpośrednio z rywalem ,bo jednak ma mocniejsze early od irelki ,lecz w late irelia niszczy system Ty jej nic nie będziesz bił a ona zabije Cie w kilka sekund (oczywiście trochę przesadzam:D).Natomiast riven jak zdominuje early zapewne też będzie bestią w late^^.Mam obu championów i wszystkimi lubię grać.

Opublikowano

Ostatnio na YT oglądałem mecze Irelki i kompletnie maści . Bierz Riven

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Jak możesz oceniać champa, po filmiku na YT? Zagraj nią i dopiero się wypowiedz.

Opublikowano

Z tego co widziałem w innych twoich postach jak i w tym to wcale się nie znasz na grze i wprowadzasz ludzi w błąd przemyśl coś kilka razy zanim coś napiszesz.
Opublikowano

Nie mam postaci ale wiem co nieco bo grałem już troche z nimi meczy

Irelia napoczątku tylko do farmienia ale potem jak się znasz to postać własciwie masz op która cięzko pojechać

Riven zadymiste combo fajne ulti dobry do ucieczek

Mysle ,że Riven jest lepsza, nieraz jak ogladam jakies stremowania to czesciej widze Riven

Poglądaj flimiki na yt lub własnie streming na own3d !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...